Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Sanchez X Abdülkerim
Sallai Torreira X Sara Barış
Morata Osimhen

2 transfer şart

Leminayı kaptırırsak ve oraya oyuncu gelmezse yada benzer maliyetlerle kiralık vs dombele tarzı bir herif gelirse yazın okan direkt sezonun bittiği gün kovulmalı.
Şampiyonluk kutlamasında gerekli dersi taraftar verip ağlatarak göndermeli. Bazı şeyleri bilerek yapıyor ve hoş değil

Happy Good Morning GIF

Bu yönetimle olumsuz anlamda hiç bir gelişme ihtimal dışı değil. Lemina'da her an Koç sponsorluğunda JK yapabilir.

Boş bir herif, şu haliyle Mertens daha kilit işler yaptı ilk devre

Ben de istemiştim ama 1 m euro maaş alan adama 10 m euro verilmez
maaş yüksekte bjk diye o kadar istemiştir bize daha aza gelirdi. bjk takım olarak geri cekti adamı geldiginde iyiydi

lemina-bjk muhabbeti sadece samiyen haberin "şartlarını sordu" ibaresinden geliyor.

Lemina gitmez oraya

Zaniolonun kiralama işide büyük rezalet. Geçen sene Villada bu sene Atalantada az maça çıkarsa zorunlu satın alma devreye girecek şu bu herşey yalan

buda yalandır

Yaw şu Zaniolo'yu verin bonservisiyle birisine yetti artık her transfer dönemi aynı şey. Zorunlu olmayan opsiyonla kiralık gidiyor ve her seferinde geri dönüyor.

lemina'da istekli olsak çoktan biterdi şimdiye. bence yönetim taraftarın gazını almak için kolpadan ilgileniyor haberini saldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt