Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Happy Good Morning GIF

Leminayı bjk nasıl alacak biliyorsunuz sponsorlarla

şuan istedigi parayı verirler

avrupa için

bats - yusuf - ziyech listeden çıkar

Morata - stoper/bek transferi - Lemina plnalanır - lemina olmazsa Kutucuyu yazarlar.

Kayseri dursunun otelde kaliyor diye resmi sitesinden aciklama yapan kerhane mahsulleri tesislerinde bu aksam karsilasacaklari adamlari konuk ediyor

Adamlar bugun domalip bekleyecek 2 hafta sonra da bize tarihlerinin en onemli maciymis gibi cikacak
Hee fenerin kevaşelik.

Bizim maç depte mi değilse tesislere davet edelim:asd:

Bunlar da bir acayip rivada modern koca tff tesisleri var ikide bir başka kulüplerin tesislerini kullanıp duruyorlar.

Bunların tesislerde takılma isteği çok acayip.

Ben farklı sebeplerle kıllanmıyor değilim, bu taraflarda büyü işi yoğun altından acayip şeyler çıkabilir.
Futbolcuların ufak veletleri floryanın çeşitli yerlerine işetmek çare gibi görünüyor

zaniolo satılırsa roma'ya bonservisten ciddi bir pay verileceği için sürekli kiralık formüller çalıştırılıyor diye biliyorum.

Kayseri dursunun otelde kaliyor diye resmi sitesinden aciklama yapan kerhane mahsulleri tesislerinde bu aksam karsilasacaklari adamlari konuk ediyor

Adamlar bugun domalip bekleyecek 2 hafta sonra da bize tarihlerinin en onemli maciymis gibi cikacak
bizim yöneimde başakşehir maçı için tesiste izin verdi ...
o yüzden bu konu gündem bile olmayacak.

bu monaco ne ayak?

önce maximin simdi musrati

Şu anki durumumzda aslında olumsuz bir hava çok yok. Avrupa Ligi'nde öyle veya böyle devam ediyoruz. Hedefimiz yüksekse AZ'yi elememiz lazım. Eleyemezsek de üzülmem, haketiş olmayız. Ligde de öndeyiz. Takım kendine çekidüzen vermeli. Havalar düzelince takımın performansının artabileceğini düşünüyorum. Avrupa Ligi temposu da dengeleri bozdu. Kadroyu alternatifli hale getirmeliyiz. 2-3 iyi transfer takımı çok iyi noktaya getirebilir. Son maçlarda Osimhen girdiği pozisyonları değerlendirseydi zaten bunları bile konuşmazdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt