Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.060
- 21.081
- 2.233
Yunus'da 10 numaraların zekası ve pratikliği olduğunu düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bjk leminayi almasın diye takipteyimne demek bu heis anlamadım
Biraz oynama yaptım nasıl olmuşUfaktan avatarı değiştir
Kiralayarak verdiğin parayı çıkardın nasıl bir mantıktır.Osimheni bize nasıl verdiler sözleşme uzattirip kiraladilar biz nasıl veriyoruz sırasıyla tüm italyan kuluplerine kiraliyoruz sence de bu şekilde mantıklı mı?Kiraliyarak verdigin parayi cikardin, sorun nerde?
Halllettimoratayi almışken 1,5 yıllık olmoyu da çözün
uyumlari müthişti euroda
barca sorunu halletti mi bilmiyorum tabi
Olmo'yormoratayi almışken 1,5 yıllık olmoyu da çözün
uyumlari müthişti euroda
barca sorunu halletti mi bilmiyorum tabi
Gs cimbom forumLemina'yi biz almayalım diye bjkye destek olanlar var gibi
Hocanın son iki senedir oynatmaya calistigi pres oyunu cogu oyuncu gibi Torreira'ninda enerjisini tüketti. Hoca Torreira'dan rakip ceza sahasının önünde pres yapmasını istiyor. Bizim 90 dakika bu sekilde oynayabilmemiz icin her maçta 60. dakika civarları ilerde pres yapan 3 4 oyuncuyu oyundan alıp yerlerine onlar kadar pres yapabilecek yedeklere sahip olmamız gerekiyor ama bu oyuncular yok. Bu durumda Torreira'nin, Mertens'in, Yunus'un oyundan düşmeleri ve rakibe orta sahayi çabuk gecme fırsatı vermemiz kacinilmaz oluyor.İlk sezon Sergio daha iyidi özellikle ilk devrede Torreira sıradan oynuyordu, ki en ideal ikili onlardı çünkü Torreira geride oynuyordu.
2 sezondur Lucas önde oynuyor, bence sıkıntı orada, Dombele ikili orta sahaya uygun değildi, Demirbay da geçen sene ikinci devre fena değildi, tüm metriklerde Fred’den üstündü.
Hoca Torreira’yı öne attığından beri verimi düştü hatta geride oynamak Sara’yı da düşürüyor şu an.
para mı verdin siteye pasfi