- 6 Eylül 2014
- 94.358
- 65.115
- 4.608
Yav orası kesinde baştaki heriften bir beklentim yok. Bireysel oyunculara ihtiyaç varantep maçı için trasfere ihtiyacın yok
takımı motive edip güçlü oyunu oynatmaya ihtiyacın var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav orası kesinde baştaki heriften bir beklentim yok. Bireysel oyunculara ihtiyaç varantep maçı için trasfere ihtiyacın yok
takımı motive edip güçlü oyunu oynatmaya ihtiyacın var.
Evet hukuksuz bir şekildeDün mıhlandın mı
Bats yerine gelsin bizde oynasın.
Takasda değerlendirecen oynamak istemiyorsa sözleşme yapmasaydi antrenmana çıkar gelmezse FIFA'ya şikayet edersin.Sonuc olarak verdigimizi aldik ve daha fazlasinida alacagiz belki
Burda oynamak istemiyor ve sözlesmede uzatmaz
Napcan? Kimsede satin almak istemiyor demek performansini görmeden
Sen ne çok seviyorsun birinin mihlanmasini sapik misin kardeş senDün mıhlandın mı
Son gün son saati bekleyeceksinGüldük eğlendik artık yeter orta saha, sağ ve sol bek, kanat ve 10 numara transferleri nerde kardeşim
Galatasaray'a küfür ettiren bunu sürekli övmekte sana yakışırdı..Htalks’la çarpan yüreklere selam
Sen ne çok seviyorsun birinin mihlanmasini sapik misin kardeş sen
Caferim veronadaki oyuncumuz niye gelmiyorMorata ve lemina ok da
Kalan transferler 26 yas alti olmali mallik yapmayalim
Oysa 3 lüde tam işimizi çözecek adam. Sara az daha ofansif oynar Morata ile top taşırlar. Kanatlardan çok umudum yok bari orta saha akıllı olsunLemina bjk olursa şaşırmam bizimkiler pek istekli değil galiba bu işte