- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
ABV, alirlarsa 10 dk kufur serbest yapin dayanamayiz!!!
yazılan maliyetlerle bunlara girmesini çok isterim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ABV, alirlarsa 10 dk kufur serbest yapin dayanamayiz!!!
ben 11'e atarım bu oyuncuyuSeneye 3-5-2 fornasyonunda yedeğe gelsin
Lan daha 2 gün önce adama sallıyordun şimdi adamın sözünü taşıyorsun.
O maliyetleri bunlar salliyordur. Samiyenhaber demese haberleri yoktu leminadan31 yasindani adama o maliyetlerle istemiyorum
giderse gitsin copluge kendi bilir
Bunlar son dakka cristante indirirTeklif yapabilirler gidiyorsa kendi bilir ve maliyeti o olacaksa olmaz zaten.
Yönetim daha iyisini almak zorunda o zaman
Fenerin eskisi batsuayi,Tüy adam jelert,kronik jakobs,Kesinlikle daha iyisini alırlar alpayım.Teklif yapabilirler gidiyorsa kendi bilir ve maliyeti o olacaksa olmaz zaten.
Yönetim daha iyisini almak zorunda o zaman
Yavaş yavaş olur o. Bir anda güvenemem. Ama süre verilmeliben 11'e atarım bu oyuncuyu
6 ay daha sürünsün orada simdi aldigi ücretle. yaz dönemi 2 milyon verecek takim bulamazTansel'e az çok güvenilir ise geçen spacede dinledim Lemina 4.5 maaşta 3.8 milyona düşmüş sadece öyle istiyormuş gelmek için.
Adam zaten daha azına bize okey demiş diyolardı. Bizimkiler işi uzatıp maliyeti şişiriyorLemina yangını yapmaya gerek yok bu yangın oyuncunun elini güçlendirir çok seviyorsa fedakarlık yapıp gelsin eğer sözde kalıyorsa zaten delikanlı değildir.