Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina mı yoksa mertens yerine oynayabilecek bi oyuncu mu denirse lemina olmayan şıkkı tercih ederim doğrusu. mertens böyle hayalet gibi olacaksa kalan maçlarda o zmn lemina fln da kurtarmaz yani.
Lemina - Sara - Torreira yapacağız heis. 3-5-2 akar. En mantıklısı o şuan. Mertens yerine çift hane bonservis vermeden kimseyi alamayız kolay kolay. Ki versek de iyi oyuncusunu kimse kolay kolay vermez devre arasında. Zaten o profil oyuncu da çıkmıyor artık. Şu 4-2-3-1 denen garabetten de kurtulmak lazım.

Şu uA da her transfer sonrası üçlü çektirmeye çalışan kır saçlı bir dayı var.Yemin ediyorum O’nun yerine ben utanıyorum. Çoluğun çocuğun yok mu yav.? Kaç yaşında adam.

Goretzka bizi 20 kere falan reddetti herhalde gelmez bu adama leminayı alın geçin

Hemen oynayacak durumda değil diye o, 1 ay sonra falan oynayabilirmiş.

Monaco gitti Musrati’yi aldı onun yerine, 1 ay beklemek daha mantıklı olabilirmiş.

Sezonu sonuna kadar gelecekse ozaman bize de katkisi olmaz gibi anca mart ayinda oynarsa

Ama bonservisiyle gelecekse alalim bence iyi topcu sag ic sag kanat ikisini de oynuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt