Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
26 yasında

hem ndiaye hem sanchez karışımı
images (78).webp

Hani transfer falan diye kafa açıyorsunuz ya, Okan ligde başarılı ya.

4 sene önce 1 puanla şampiyonluğu kaybederken ffp dolayısıyla 2 milyon euro bonservis ödeyemedik diye alamadık Ndaşşamıye'yi, şu an yoldan geçene 10 milyon euro teklif ediyoruz.

Çabuk unutuldu da hatırlatayım ki o dönem Anadolu takımları da daha güçlüydü.

Diagne, Falcao, Babel, yüksek maaşı nedeniyle Feghouli gibi kazıklarla elimiz kolumuz bağlanmıştı. O sürece doğru gidiyoruz. Bu yönetimin para bulma becerisi daha yüksek gibi ama güvenmiyorum. Erden Timur hariç camiada bu yönetimden daha iyi bir ekip olduğunu da düşünmüyorum maalesef bu haldeyiz.

Dele Bashiru yu da kiralayarak ilerde her yerde oynar, hazır Ndiayaşimiye demişken

4 4 2 oynıcaz o zaman çıkan isimlere bakacak olursak

Diagne, Falcao, Babel, yüksek maaşı nedeniyle Feghouli gibi kazıklarla elimiz kolumuz bağlanmıştı. O sürece doğru gidiyoruz. Bu yönetimin para bulma becerisi daha yüksek gibi ama güvenmiyorum. Erden Timur hariç camiada bu yönetimden daha iyi bir ekip olduğunu da düşünmüyorum maalesef bu haldeyiz.
Onlarla alakası yok yav, bonservis veremiyordun. Diagne'nin kiralama bedeline karşılık Gedson ve Mohamed'i kiralayıp üstüne Yedlin ve Onyekuru'yu almıştık, total 2 milyon euroya yakın bir bütçeyle.

Ndyiyashimiye gelecekse Tchatchoua olmamalı.

İkisi de teknik olarak çok iyi olmayan sert isimler.

O zaman Lemina’yı tercih ederim.

Trippier gelecekse beke Ndiya gelebilir kadayıf olmamak adına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt