Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tchatchoua Boey’e benzer bir profilse şu an takımın çok ihtiyaç duyduğu profil o
Boey gittiğinden beri takım defansif olarak dökülüyor, stoperler diken üstünde

morata yamal masa tenisi videosunu bulamadım atacak var mı

Tchatchoua Boey’e benzer bir profilse şu an takımın çok ihtiyaç duyduğu profil o
Ondan daha iyi top aliyo bence rakipten daha temiz diyim.boey bazen hızına da güvenip jelerte karşı da olduğu gibi sicabilyodu

Çaçua sağ kanat bekte yeterlilik gösterecek atletizm var ama ileride verimsiz kalmaz umarım.
Bizde oyunculara ayrı saçma roller verildiği için herkes verimsiz kalabilir. Oshimeni defans arkası koşturmak varken ön alanda adamı koşturarak pert edende okan. 3 lüye geçersek okandan hariç oyunumuz düzeliyo. Tek şansımız bu. 4 lüde başarı ihtimali fenerin saçmalaması ve ligdeki takımların kötü olması harici sıfır

Ndayişime 30 yaşıdan az değilse forumu bırakırım.
Afrika doğumlu heriflerde 20'li yaşların başında olanları alalım 2 sene oynatınca 30 oluyorlar zaten.

IMG_7627.webp

İrfancan'a verilecekti fb 11 milyon ve 2 oyuncu verince çekildiler.
Orada oyuncuyu biz almayacaktık Eyüp ya da bir menajerlik firması alacaktı, Murat Özkaya idi sponsor olan. Resmi olarak o bedeli veremiyordun ya da fahiş fiyata satacaktık Erencan'ı.

Hatta sonrasında Boupendza için denendi o sponsorluk bedeli.

muslera
(günay)

sanchez nelsson apo
(kaan metehan jakobs)

jackson yunus lemina sara BAY
(sallai berkan torriera demirbay jakobs)

morata
(mertens)

osimhen
(kutucu)
+2 jelert, yusuf demir

şuayip'i betis'e gönderdim :d
Ben yunusu (gerekli dersi almadığı sürece) as yazmazdım.
Sanchez Nelsson Apo
jackson Lemina Torreira Bay
Sara
Osimhem Morata

defansif problemleri sürekli oyuncu bazlı çözmeye çalışmanın sonu yok

belli ki daha yapısal bir sorun var

her çıkan yeni isme; bu problemli değil miydi? bu sakat değil miydi? kafası kırık değil miydi? son kontratı değil mi? diye somanın bu dakikadan sonra anlamı var mı...müthiş yıldız aurier kaç dakika sahada kaldı?

Tchatchoua

ostorwolde,osayi gıbı biseye benzıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt