Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu jackson denilen herif fiziksel olarak iyi olabilir ama tekniği kötü duruyor

Boey'in top tekniği mükemmeldi sadece son hareketleri kötüydü o da karar verme sorunu

Övüyorsunuz da hani belirteyim, hızlı adamda gittikçe karar verme düşer zaten, Trippier gelse nokta paslarıyla coşturur mesela, trade off da tam bu noktada devreye giriyor.
Ben de tam bunu yazacaktım. FM profili de bu dediğini net doğruluyor. Jackson defansif hamlelerde çok iyi ama hücumda yaratıcılık ya da bir fark yaratmasını bekleyemeyiz. Gerçi şu an da hiç bir katkı alamıyoruz.

Trippier ise orta sahanın yarısından bile Osimhen'in kafaya topu kondurabilir. Trippier'in savunma katkısı nasıl acaba? İngiliz Caner diyebilir miyiz yoksa çok mu haksızlık olur.

baumgartner ne iyi olurdu yaw

30a birakirlarmi acab

Ben de tam bunu yazacaktım. FM profili de bu dediğini net doğruluyor. Jackson defansif hamlelerde çok iyi ama hücumda yaratıcılık ya da bir fark yaratmasını bekleyemeyiz. Gerçi şu an da hiç bir katkı alamıyoruz.

Trippier ise orta sahanın yarısından bile Osimhen'in kafaya topu kondurabilir. Trippier'in savunma katkısı nasıl acaba? İngiliz Caner diyebilir miyiz yoksa çok mu haksızlık olur.
Mariano'nun world class versiyonu bence

Milletin kutsalı kalmamış yav. Bir tane zottirik futbolcu için adam(mıdır bilmiyorum) anasını ortaya koyuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt