Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gs eğer bek almazsa
benden trippier :/
1738505949837.webp

Tchachoua belcika dogumlumus ben kamerun sandim rahat 30 vardir diyodum, yasi 23 dogru o halde hemen alalim

Haberlere göre Peters ile yarın son görüşme yapılacakmış. Sağ bek konusunda yarın o görüşmeden sonra gelişmeler olur. Ben hala Sildillia haberler neden çıkmadı bizimle ilgili buna biraz şaşırdım. Stoper isimlerinin kesilmesi pek hayra alamet değil eğer Nelsson'u kazanmayacaksak Nelsson'u 3'lüde 11 yapacaksak tamamen performansı belirler hayırlı bile olabilir.

Edit: Bu mesajdan sonra kamp kadrosu açıklamasını gördüm. Nelsson ile ipler kopmuş belli ki hayırlı bir şekilde gitsin bari. Bakalım bizim stoper kim olacak? En önemli eksik o oldu şu an.

Son düzenleme:
yaw arkadaşlar okan hoca ile ilgili çoğu eleştirinize katılıyorum da, 8 tane doğru şeyi 2 tane yanlış ile mix etmeyin lütfen.

real madrid'in de 1.3 milyar euro'luk kadrosu var. ortalama 50-60 m euroluk la liga takımları ile 20-25 tane maç yapıyor la liga'da senede. o kadar galibiyet serisi yapmak, o kadar puan toplamak, kadronuz ligin 20 katı kadar pahalı olsa da kolay bir şey değil yani. küçümsemeyin.
Sıkıntı bu değil, oynadıkları oyunun bir karşılığı var, Avrupa’da başarılılar.

Biz ligde aynı değere sahip takımları yenerken Avrupa’da yenemiyoruz , sorun burada. Tek mevzu zayıf takım değil, lig dinamikleri. İstikrarlı olarak aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü.

Ben de ikisi arasında çok zorlandım tercih yapmakta. Elbette maliyetler falan da teraziyi iki yönde etkileyebilir. Ancak bir de Okan Hoca'nın kanat beklerine hayvan gibi git gel yaptırmak isteyeceğini düşündüğüm için Trippier kaldıramayabilir gibi geliyor, her ne kadar üçlü de oynasak Trippier de Angelino gibi olabilir korkarım. Diğer kanatta da Barış olacak muhtemelen, evet iyi niyetlidir gider gelir koşar ama sonuçta hücum oyuncusu... Yine her geçişte ikisi de ileride yakalanacak, böyle yük binerse sakatlanır da bu Trippier... O yüzden çok aşırı ayaksız, hücumda çok aşırı etkisiz değilse Çaçua'ya daha yakınım gibi ben...

Son antrenmana katılmayan Victor Nelsson, muhtemel bir transfer ihtimali nedeniyle kendi isteği doğrultusunda kamp kadrosunda yer almamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt