- 12 Temmuz 2009
- 60.914
- 24.282
- 3.138
De Ligt ihtimali olabilir mi sizce
Oldu
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Ligt ihtimali olabilir mi sizce
sence olur muDe Ligt ihtimali olabilir mi sizce
ben karaktersiz şeref yoksunuyum ama belli etmemeye çabalıyorum demekYedek kaleciyi oynatmanın manası nedir?
EderimOtokoc foruma sponsor olmak istese aylik 1m tl karsiliginda
Kabul eder misiniz @Uğur İz @Alper Altun
O yıl rize bizi de yenmisti galiba yada çok zor yenmiştik
Bu transfer sezonundan sonra ilk iş profesyonel bir SD getirmek olmalı. Erden'in kadroyu çöplerden arındırmak için canı çıkmıştı o dönem şimdi yine kadro istenmeyenlerle doldu. Maaş üst limiti çok önemli bizim takımda. Kimse Icardi niye 6 vs alıyor demez ama Sallai niye 2.5 alıyor der. Ondan sonra yok Yunus hain yok Barış Alper sallamıyora dönüyor iş. Kimse kendi şirketine işe yaramayacak adam almıyorsa Galatasaray'a kronik sakat futbolcu transfer edemez ediyorsa bedel ödemeli. Saçma sapan yönetiliyoruz.
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Forvetinde İcardi var iken, geçen sezon 10 kişi kalmış fb'ye isabetli şut çekemeden de yenilen yine o. Mevcut durumuna bakmak lazım, anlık olarak çok formsuz bir TD Okan Buruk ve mental açıdan Başakşehir örneği var, kırılma yaşayabilir.Akhisarla fbyi butun tryi gezdire gezdire karisi yapip 3 kere yendigi sezonda da forvetinde benzema arkada pique var idi
Cevap yazdığım arkadaş Lemina'yı alırsak demişti o durum üzerinden konuşuyorum. Yoksa şu an Sara' nın yerini değiştirmek mümkün değil dediğin gibi.Sara’nın yeri ile oynarsak şu an olduğundan daha kötü hale geliriz çünkü geriyi toparlayacak adam zaten yok. Sürekli pres mantığını biraz daha kontrol etmeliyiz ama o konuda haklısın.
Avrupa listesi açısından ilginç bir durumumuz var. Bunun ayrı başlığı varsa oraya da yazayım.
Normal şartlarda kadroda 3 değişiklik yapabiliyoruz. Bunun istisnası olarak takımdan 5 oyuncu ayrıldığı bir durumda 4 ekleme yapma şansımız var. Batuhan Şen, Hakim Ziyech ve muhtemelen takımdan ayrılacak olan Victor Nelsson ile beraber 3 oyuncu hâlihazırda listeden çıkacak. Yusuf Demir'in kiralanması ve olası Michy Batshuayi transferi durumunda 4 ekleme yapma ihtimalimiz olacak.
Tabii ilk kadrolarda kontenjanlardaki eksiklikler sebebiyle 23 oyuncu ekleyebildiğimizi düşündüğümüzde, o dönem oynatmasak da altyapıdan bir ekstra oyuncu eklemenin neden işe yaradığını anlatamamıştım.
23 oyuncu bildirmek yerine her zaman 25 oyuncu bildirmenin yolu bulunmalı.
Tabii bir diğer problem de kontenjanlar. Batuhan Şen'in de ayrılığıyla A liste için sadece Yunus Akgün ve Metehan Baltacı altyapıdan yetişen oyuncu statüsünde (2/4). Türkiye'den yetişen oyuncu statüsü içinse sadece Barış Yılmaz ve Abdülkerim Bardakcı elimizde (2/4).
Geriye kalan 17 kişilik kotada ise Hakim Ziyech çıkınca kalan isimler şöyle:
Fernando Muslera, Ismail Jakobs, Davinson Sánchez, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Gabriel Sara, Kaan Ayhan, Elias Jelert, Victor Nelsson, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Michy Batshuayi, Victor Osimhen
Mauro Icardi'nin listeden çıkartılması +1 ekleme hakkı için yeterli değil. Ek oyuncu hakkı oyuncunun kulüpten gerçekten ayrıldığı durumlarda geçerli oluyor.
Özetle Álvaro Morata, Roland Sallai, Ahmed Kutucu ve/veya gelecek transferlerden üç tanesini kadroya eklemek için iki oyuncuyu daha kadrodan çıkartmamız yeterliyken, dört tanesini eklemek istersek 17 kişilik listede bulunanlar arasından üç oyuncuyu kulüpten göndermemiz gerekecek.
Şuan olan durumdan farklı bir şey olmayacak işte. Şimdi sen o pozisyonda olsan ve sana bunu yapsalar ne yaparsın? Çıkar istifa edersin istifa ederken de bunlar oldu dersin o dakikadan sonra stadyuma zor girer o yönetim. ( Tabi bu söylediğim şey taraftarca kabullenilecek bir isim için geçerli) Misal getir Drogbayı bu goreve taraftar destekler. Öyle kolay yiyemezler.Yönetim sportif direktöre karışıp istediği oyuncuyu aldırmazsa ne yapacağız ?
Olabilir, geldiginden beri 5 macta 2 gol yemisiz fbden biri gotten uydurma penalti ezici de bi ustunlugumuz var hem onlara hem bjkye hem trabzona.Forvetinde İcardi var iken, geçen sezon 10 kişi kalmış fb'ye isabetli şut çekemeden de yenilen yine o. Mevcut durumuna bakmak lazım, anlık olarak çok formsuz bir TD Okan Buruk ve mental açıdan Başakşehir örneği var, kırılma yaşayabilir.