Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images (100).webp

Nelsson'la Yusuf'u yarın şutlayıp 2 adam indirmemiz lazım. Sonrasında Icardi'yi dondurup bir tane daha

fener takımı bok etmiş bugün itilselerde puan kayıpları olacak ileri maçlarda. Defanslarındaki dijiku, becao, osterwolde hepsi hızlı defans oyuncularıydı ciddi fayda sağlıyordu fenere bunların yerine ağır skrinar ve carlos gelmiş fenerin o defansında hızlı oyuncu yok artık. bugün rize zaten maden gibi işledi eksik kaldıklarında bile yatırıp kaldırdılar deflerini. Talisca bildiğin yürüyor 2 maç yedeğe çekemezler oynatacaklar. Takım aksiyonları özellikle defansif müdahala anlamında ciddi yavaşlıyacaktır.
Iste asil mevzu bu,iyice dibe vurmuslar.ve her zaman burak pakkan kadar şerefsizi olmayacak,artniyetli hakemler olsa da yine maçlarında.haftaya alanyaya yenilebilirler ve bu sürpriz olmaz

"fb hakem hatası aklayıcıları" fb'in pozisyonuna penaltı diyorlar.

görüyorsunuz. fb lehine maçı açık şekilde katledince bile herhangi bir hakeme hiçbir şey olmuyor. medyadaki aklayıcılar koruyor.

gs lehine ise bir tane bile hata yaparlarsa kariyerleri bitiyor. şöyle bir maç gs lehine yaşansa, neler olurdu düşünün.

bu yüzden gs'ın %100 penaltıları bile çoğunlukla hakemler tarafından direkt verilmiyor. var tarafından veriliyor.

bu işi kim çözecek? sadece twitter'dan açıklama yaparak mı? böyle yönetim mi olur?
Ben o penaltı pozisyonunda olayın olduğu an topun kullanıldığına bile emin değilim. Kendini yere attıktan bir kaç sn sonra ön tarafta hareketlenmeler oluyordu. Maç anında onu göremedim tekrarlarda mesela. Ya da sinirden ben kaçırdım...

ikili mücadele gücü yüksek ve topu da hızlı kullanan orta saha

önde basıp çabuk dönerek kademede başarılı sağ bek

reaksiyon zamanlaması ve kademe bilgisi yüksek hava toplarında süpürücü olabilen lider stoper

Üç tane 11 seviyesinde futbolcu lazım bize.

Bunları alırsak şer odakları yine susacak sezon sonu. Hem de Avrupa’da biraz daha ilerleme şansımız olacak (MUFC gelirse).

Berkan'in sol stoper oynatılma şansı Jakobs'dan daha yüksek. Bizim sol ayaklı bir stoper almamız lazım; o zaman Sanchez, Kaan, Apo ve yeni stoper bu sene icin yeterli olur. İki stoperimizin ayni maçta oynayamayacak olduğu bir durumda ya Berkan veya Metehan oynar yada o maçta üçlü yerine dortlu sistemde oynarız.
Sol kanat bek Baris olacak, yedegi Jakobs olur.
Sag kanat bek alınmalı, yedeği Sallai olur.
Mertens ve Yunus 10 numara bölgesinde değişmeli oynar.
Lemina tarzı bir orta saha alınıp Sara ve Torreira'ya alternatif olmalı.
Osimhen ve Morata'nin yedekleride ya Kutucu veya Bats olur yada tek forvet oynayıp Mertens ve Yunus'u ayni anda oynatırız.
Yani defansif özellikleri iyi olan bir sag kanat bek, sol ayaklı bir stoper ve atletik bir merkez orta saha alınmalı.
Nelsson satilmali; Yunus ve Jelert kiraya verilmeli.

fb maçına kadar kazanalım,orda darbeyi vurma şansımız var.ve daha lezzetli olur açıkçası,ama öncesinde alanyaya kaybedebilirler.Sabır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt