Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.912
- 78.291
- 4.218
3'lü oynasak fena iş yapardı onunda talihsizliği 4'lü de sol bek yapmamız.angelino fln yazmayın
bu adam rakip kontraya cıkarken stopere yaklasıp bölgesini boşaltıyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3'lü oynasak fena iş yapardı onunda talihsizliği 4'lü de sol bek yapmamız.angelino fln yazmayın
bu adam rakip kontraya cıkarken stopere yaklasıp bölgesini boşaltıyordu
benim futbol ile ilgili işim bu sene sonunda bitiyor. umrum dışı. bu iğrenç herifler türk futbolundan temizlenene kadar sistemden çıkıyorum.@Veli Baltacı gelecek sene istediğin 11i yapsana
bonuslar gerçekleşmedi işini nereden biliyozJelert'in bonuslar gerçekleşmediği için 9 şu an için bonservisi ve bazı haberlere göre 7 vermişler satmamışız.
Süper modun transfer nöbetinde yaptigi yoruma bak. Lütfen konu disi cikmayalim:forumda yunan var mı
yanardag patlayacak denılıyor
Onu gördüm de bir takımla haberi çıkmadı.bugun acıklama yaptık ya transfer icin götürmemısız
Gelecek sene için yap bi 11 de şöyle kendimize gelelimOrta sahada geziyordu yav
robot supurge gibi dolaniyorduOrta sahada geziyordu yav
3lüde de kısa boyla sırıtırdıOnu gördüm de bir takımla haberi çıkmadı.
kamusal uyarıSüper modun transfer nöbetinde yaptigi yoruma bak. Lütfen konu disi cikmayalim:
Ekli dosyayı görüntüle 277773
Yok bıraktım, sonra kadroya yükseliyorum alınmıyor psikolojim bozuluyorGelecek sene için yap bi 11 de şöyle kendimize gelelim

berkanı bızım kaleden ne kadar uzak tutarsak o kadar iyiEren berbat topçu yaw onun oynadığı topu berkan da oynar.
benim futbol ile ilgili işim bu sene sonunda bitiyor. umrum dışı. bu iğrenç herifler türk futbolundan temizlenene kadar ben sistemden çıkıyorum.
Marcelo BarzoviçKante mi
Sene sonundan itibaren seni F1 tayfaya alalım hatta bu ay alımlara başlıyoruz.benim futbol ile ilgili işim bu sene sonunda bitiyor. umrum dışı. bu iğrenç herifler türk futbolundan temizlenene kadar sistemden çıkıyorum.