Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konusunu açam Yunanistan Acil durum ilan etmiş
Uff baya ciddiymis 200 deprem ne demek, gecmis olsun.

Arabistan'dan fırsatı niye şimdi kovalıyoz

Orada dönem kapanmadı mı

Bize satsalar yerine adam koyamıcaklar de mi

Kadro dışı fln değilse herhangi bir topçuyu Araplar niye salsın ki bize

Bu arada bu Eren bazen 404 veriyor, çok saçma dalışları var. Pusuda bekliyorlar zaten penaltı çalmak için. Yani defansta Berkan oynadığı zamanki gibi ezilmeyiz en azından ama böyle hatalara da müsait bir yapısı var.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Lemina ile çok sıcak görüşme halinde. Lemina olmazsa alternatifi Ndayishimiye. Lemina'nın da önünde olan isim Leon Goretzka. Galatasaray, Goretzka için Bayern Münih'e kiralık teklifini iletti."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Lemina ile çok sıcak görüşme halinde. Lemina olmazsa alternatifi Ndayishimiye. Lemina'nın da önünde olan isim Leon Goretzka. Galatasaray, Goretzka için Bayern Münih'e kiralık teklifini iletti."
Bize lemina tarzı lazım. Zaten sallıyor bu burhanda neyse

ingilizler bunu küfür saymiyor renktas. genel kullanilan kelimeler. bizim ahmakligimiz böyle geri kafali hareketlerimiz yüzünden zaten hep geri gidiyoruz.
fred kayseri deplasmanında (geçen sene kköy'de 0-0 biten derbiden önce) aynı sebepten kırmızı görmüştü. o yüzden o karar için hakeme bir şey diyemem. ghezzal'a patlar o iş. 100 yıldır türkiye'de oynuyor. bilmesi lazımdı. neyse ki direkt kırmızı görmüş ve bizim maçta oynamayacak.

Yakup sağ sol tarafı yedekleyecek herif olarak kalır gibi. O nedenle 2 iyi kanat bek bakmak lazım.

LİG İCİN yapılmıştır

mertens dk 75de girebilir

veyahut ilk 45 dk ahmed yerine gecebilir

lig kadrosu

Gs camiası gözümde bitmiştir

x camiadakiler tepeden tırnağa herkes it gibi saldırıyor açıklamalar yapıyor

Bizde çıkıp konuşan bir tane isim yok
Gerçekten anlam veremiyorum alalen adamlar TFF arkasına almış yapmadıklarını bırakmıyorlar üzerine yine algı yaparak Galatasaray kollanılıyor havası yaratıp mağduru oynamaya çalışıyorlar yapı diyerek ve her maç bir skandal kararlar ört bas ediliyor buna karşılık bizim yönetim ses yok çok zayıf kalıyor kadromuz biraz güçsüz olsa maçı kazanamamış olsak verilmeyen kararlara bizi ilk beşe sokmayacaklar

sezon sonu gorusuruz kim agliyor.
bugun istedigin kadar kutlayabilirsin rize galibiyetini.
Başka takım iması ban sebebi

Ama seni raporlamıyorum çünkü ispiyonculuk delikanlı adam işi değil

Madem iddian bu delikanlı olma sırası sende

Gel iddiaya girek,gsli olduğumu ispatlarsam sen,ispatlamazsam ben ihraç olayım

Kabul mü

bonuslar gerçekleşmedi işini nereden biliyoz

7'ye satmayan 11 verenden daha bile şeydir yaw. zaten yalan olduğu belli de doğruysa bile özrü kabahatinden beter
Oynama- CL bonusu diyorlardı o yüzden gerçekleşmedi yüksek ihtimal. O yönde haberler var anlamadığım noktada var bende madem satmıyoruz o zaman neden sağ kanat bek bakıyoruz biz oynatalım satmayıp beğeniyorsak.

Bonservisi 13m olan oyuncudan memnun değiller ki 6 ay sonra kiralıyorlar ve 1,5 sezon için 6m çakıyorlar bize ve normal buluyorsunuz??

Sen Jelert'i 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?
Jakobs'u 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?

Hadi onları geçtim. Sara'yı 1,5 sezon için 10m'a kiralıyorum desen belki para basan Araplar hariç talibi çıkar mı?

Bir oyuncunun bonservisinin yarısı 1,5 sezonluk kiralama bedeli olur mu lan? Dalga mı geçiyorlar bizimle? Satın alma opsiyonumuz 4m falan olsa hadi dicem aslında bonservisle almışız da biraz riski düşürmek için böyle böldük ama öyle bir şey de yok. Opsiyonla kira ücretini toplayınca adamların ödediğinden de fazla vermiş oluyorsun. Adamlar 32 yaşında birini alıp memnun kalmayıp 6 ay sonra resmen kar etme fırsatı yakalıyor. Makul mu bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt