- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Yusuf ozdemir isteYakup sağ sol tarafı yedekleyecek herif olarak kalır gibi. O nedenle 2 iyi kanat bek bakmak lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf ozdemir isteYakup sağ sol tarafı yedekleyecek herif olarak kalır gibi. O nedenle 2 iyi kanat bek bakmak lazım.
ozaman her mac 2 irfani dikkatli izlesinler nasil küfür yagiyor!fred kayseri deplasmanında (geçen sene kköy'de 0-0 biten derbiden önce) aynı sebepten kırmızı görmüştü. o yüzden o karar için hakeme bir şey diyemem. ghezzal'a patlar o iş. 100 yıldır türkiye'de oynuyor. bilmesi lazımdı. neyse ki direkt kırmızı görmüş ve bizim maçta oynamayacak.
samet'in neresi gıcık lan :dSamet mi daha gıcık ben mi
Vala son 3 senedir doğru dürüst sakatlığı yoksakatlik durumu nedir? adamin bizde dogru dürüst maci yoktu.
Bunun formülünü bende arıyorum geçen yıl şampiyon olalım koç defolup gitsin tüm alakami kesecem futboldan dedim yine olmadı ama şimdi birsekilde zorluyorum kendimi iyice azaltmaya başladım çünkü inanılmaz şekilde baş ağrısı ve sinir yapıyor üstelik benim hayatımın odağı futbol olmadığı haldebenim futbol ile ilgili işim bu sene sonunda bitiyor. umrum dışı. bu iğrenç herifler türk futbolundan temizlenene kadar sistemden çıkıyorum.
LİG İCİN yapılmıştır
mertens dk 75de girebilir
veyahut ilk 45 dk ahmed yerine gecebilir
![]()
Ulan kufretsen bukadar sinirlenmezdim hain herifsamet'in neresi gıcık lan :d
senden alıntı gelince, fb gol haberi gelmiş gibi oluyorum :d
gs mı fenerli Samet azizin adamı..Öyle kendi kafana göre çıkamazsın hani her sevdadan sana geriye kalan sadece gsydı
sana fblisin demedim ki.Başka takım iması ban sebebi
Ama seni raporlamıyorum çünkü ispiyonculuk delikanlı adam işi değil
Madem iddian bu delikanlı olma sırası sende
Gel iddiaya girek,gsli olduğumu ispatlarsam sen,ispatlamazsam ben ihraç olayım
Kabul mü
Bilmiyorum TV100 ü işaret etmiş sanmıyorumBu sayfa sadece götten sallıyor etkileşim için
35 milyondan aşağı istemeyecekleri adamı almışsın kanat bek eren bağlantı oyuncusu ahmed bu ne böylekadro yap o halde
eldeki malzeme bu
Lemina mı prime Pogba'mı desen yine Lemina derim. Bizim evlat sayılır artık, kendi topçunu bırakmayacaksın.Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Lemina ile çok sıcak görüşme halinde. Lemina olmazsa alternatifi Ndayishimiye. Lemina'nın da önünde olan isim Leon Goretzka. Galatasaray, Goretzka için Bayern Münih'e kiralık teklifini iletti."
Oynama-CL bonusu diyen kimdi bilmiyorum. Ben Danimarka basınının Tier 1 kaynaklarını baz alıyorum. Onlar neredeyse garanti gibi bahsediyolardı bonuslardan. Küme düşmezsek falan gibi şeyler de olabilir yaniOynama- CL bonusu diyorlardı o yüzden gerçekleşmedi yüksek ihtimal. O yönde haberler var anlamadığım noktada var bende madem satmıyoruz o zaman neden sağ kanat bek bakıyoruz biz oynatalım satmayıp beğeniyorsak.