Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisi 13m olan oyuncudan memnun değiller ki 6 ay sonra kiralıyorlar ve 1,5 sezon için 6m çakıyorlar bize ve normal buluyorsunuz??

Sen Jelert'i 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?
Jakobs'u 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?

Hadi onları geçtim. Sara'yı 1,5 sezon için 10m'a kiralıyorum desen belki para basan Araplar hariç talibi çıkar mı?

Bir oyuncunun bonservisinin yarısı 1,5 sezonluk kiralama bedeli olur mu lan? Dalga mı geçiyorlar bizimle? Satın alma opsiyonumuz 4m falan olsa hadi dicem aslında bonservisle almışız da biraz riski düşürmek için böyle böldük ama öyle bir şey de yok. Opsiyonla kira ücretini toplayınca adamların ödediğinden de fazla vermiş oluyorsun. Adamlar 32 yaşında birini alıp memnun kalmayıp 6 ay sonra resmen kar etme fırsatı yakalıyor. Makul mu bu?
Zaniolo'yu 1 sene için ilk önce 5+2=7'ye sonraki sezon 6.5 Atalanta'ya kiraladık. 15'e almıştık. Bunun dışında kiralama bence de fazla 3-4 civarı olmalıydı.

LİG İCİN yapılmıştır

mertens dk 75de girebilir

veyahut ilk 45 dk ahmed yerine gecebilir

lig kadrosu
Eren Elmalı mı. Hem de kanat bekte.

Lemina kısa zamanda bu camianın evladı gibi oldu. Alışma süresine falan gerek yok çıkar hemen ilk maç oynayamaya başlar. Leminayi almamak akil tutulması.

şu nelsson gitsin artık da önümüze bakalım yetti da

herif yarın transfer görüşmesi için kadroda yok buradan da olmazsa transferi sövecem artık

Son dönemlerde düzenli oynayan Goretzka‘yi kiralayacak Bayern bize öyle mi :asd:

Ulan Burhan ne yalanci herifsin, adam sallamakta sinir tanimiyor

Laimer de kolpa, Bayern‘den topcu alamayiz

valla ben de diyecektim gecen hafta tesadufen bayern wolfsburg macini seyrettim goretzka 11di hatta guzel bir gol atti diye. biraz zor is.

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, Goretzka için Bayern Münih'e kiralık teklifini iletti ama Bayern Münih, 'Alıyorsanız bonservisle alın' dedi. 10 milyon Euro'luk beklentileri var.."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt