Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo'yu 1 sene için ilk önce 5+2=7'ye sonraki sezon 6.5 Atalanta'ya kiraladık. 15'e almıştık.

Bence onlarda maaş dahil, açıklamıyoruz. İlkinde zaten maaşın dahil olduğu medyaya düşmüştü. Burada vergiler düşük olduğu için öyle anlaşıyorlar bizimle.

bir orta saha lemina veya başkası, nelson gidecekse bir de stoper yeter bu kadar transfer. yok 4 oyuncu 6 oyuncu alınacakmış. sıfırdan kadro mu kurulacak saçma sapan işler.

Bonservisi 13m olan oyuncudan memnun değiller ki 6 ay sonra kiralıyorlar ve 1,5 sezon için 6m çakıyorlar bize ve normal buluyorsunuz??

Sen Jelert'i 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?
Jakobs'u 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?

Hadi onları geçtim. Sara'yı 1,5 sezon için 10m'a kiralıyorum desen belki para basan Araplar hariç talibi çıkar mı?

Bir oyuncunun bonservisinin yarısı 1,5 sezonluk kiralama bedeli olur mu lan? Dalga mı geçiyorlar bizimle? Satın alma opsiyonumuz 4m falan olsa hadi dicem aslında bonservisle almışız da biraz riski düşürmek için böyle böldük ama öyle bir şey de yok. Opsiyonla kira ücretini toplayınca adamların ödediğinden de fazla vermiş oluyorsun. Adamlar 32 yaşında birini alıp memnun kalmayıp 6 ay sonra resmen kar etme fırsatı yakalıyor. Makul mu bu?
Biz Zaniolo'yu kaca kiraladik Aston Villa'ya ?
Jelert ve Jakobs'u Morata ile mi karsilastiriyorsun ?
Morata icin kariyeri boyunca kulüplerin ödediği toplam bonservis ücreti 150 milyon Euro'nun uzerinde.

3 sezondur fb ne zaman şerefsizce maç alsa tanrının krallarini izleyip firavun ve mısıra olan musibetleri fb yaşıyormuş gibi keyif aliyorum

saminin kadroya bakın özelden gondermıs

Galatasaray

sene sonu osimhen yok muht. icardi de gidecek

moratanın bonservisi çok fazla ama yapacak bir şey yok mal gibi ortada kalmaktan iyidir

Bence onlarda maaş dahil, açıklamıyoruz. İlkinde zaten maaşın dahil olduğu medyaya düşmüştü. Burada vergiler düşük olduğu için öyle anlaşıyorlar bizimle.
Tam tersi ilkinde maaşını Aston Villa ödeyeceği söylendi zaten. 2.'de de maaşının 1 milyonluk kısmını biz ödüyoruz diye düştü medyaya.

Sen Jelert'i 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?
Jakobs'u 1,5 sezon için 5m'a kiraya verebilir misin?

her oyuncunun hikayesi farklı yaw.

jelert "direkt oynatılıp katkı vermesi beklenecek bir adama verilecek kadar para verilen", bayağı kötü bir yatırım transferiydi. onu kiralayamazsın tabi o paralara.

ama zaniolo'yu kiralayabildin mesela?

transfer %100 doğrudur demiyorum bu arada ama farklılıklar var verdiğin örneklerde.

ARA TRANSFER DÖNEMİNİN ÖZETİ :
1-
Öz güveni ve stratejisi olmayan, günlük menajer önerilerine, gelmek isteyen oyuncuların haber göndermelerine veya taraftarın isyanına göre hareket eden, bu şekilde bile tam aksiyon alamayan, beceriksiz ve vizyonsuz hoca-yönetim kombinasyonu,
2-Yusuf'u kiralık vermekten ve bu yıla yetişmeyeceği tıbben neredeyse garanti olan İcardi'nin sözleşmesini dondurmaktan dahi çekinen, iki oyuncuyla da bu konuda sağlıklı bir iletişim yürütmekten aciz bir yönetemeyenler ordusu,
3-Belmas'ın bize gelmek için yanıp tutuşan "Gedson" aymazlığı gibi orta saha ihtiyacı ayyuka çıkmış iken ve daha iyisini alamayacakları neredeyse hepimizin malumu iken nasıl "Lemina" sıvaması da yaparız diye uğraşan bir anlayış,
4-Nelsson ille de gideceğim diyorsa onu isteyen Verona'dan da bizim ihtiyacımız olan beki dahi çekemeyen bir yapı ki tek yapı budur maalesef...
ALLAH GARDİ VE ONUN GİBİLERE GÜÇ KUVVET VERSİN. AMİN...

Orta sahada Goretzka ismi geçmeye başladı ancak bu adamı yedek oturtamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt