Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'in savunmayı komple değiştirme işi ellerinde patlayacak gibi bu arada. ara transferde bayağı çorba etmişler takımı. maç ritmi, beraber oynama alışkanlığı, ligi tanıma derken...
Hareketli adamlarını kaybettiler oturmuş düzenini bozdular yakında hakemleride kurtaramayacak bizim maça kadar diretselerde bizim hareketliliği önleyemezler.

Betis hala santrafor alamamış. Bir bakmışız yarın maçtan sonra yetişiyor mu yetişirse o zaman yada direk maç kadrosundan çıkmış İspanya yolunu tutmuş olur mu? Olur.

Şu toplam bonservisin konuyla alakası ne? Adam takım değiştirdikçe artan hiçbir şey ifade etmeyen bir rakam. Önemli olan 6 ay önce oyuncunun değeri. Tapusunu 13m'a almış adamlar, yarısını 1,5 senelik kiralama bedelinden çıkarıyorlar.

Zaniolo'nun kiralama bedellerinde maaşının da olduğunu az önce yazdım. Villa'ya giderken zaten özellikle yabancı kaynaklardan maaşı dahil diye bilgiler gelmişti. Atalanta'ya da muhtemelen öyledir. Burada vergiler düşük olduğu için bizim üzerimizden ödeniyor maaş, böylelikle alan takımlar bir o kadar da vergi ödemekten kurtuluyor.
Zaniolo'nun kiralama bedellerinde maaşı yok.
Bir oyuncunun 5 6 kere 20 milyonluk transfer yapması demek o oyuncunun yüksek bir piyasası olduğu anlamına gelir.
Tapusana 10 milyon verip Morata'yi alsaydık ve Morata'ya 4 sene boyunca yıllık 6 milyon verseydik daha mi iyi olacaktı ?

3ün 5in hesabı kalmadı artık. 30 ise 30, 50 ise 50 harcanacak.

Gerekiyorsa lemina da gelecek ndayişime de.

Kasımpaşaya, Eyüp, Göztepe bulacaksın isteyeni maaşını karşılayarak birilerini göndereceksin.

Hiç duygusallık zamanı değil. İcardi de anlayış göstercek, yusuf da.

Şampiyon olamadığında yusuf ilk kellesi alınacak admlardan birisi olacak zaten, şans bulma ihtimalin yok kardeşim.

Eyüpte 10 tane yabancı var git arda oynatır seni.
Bu kadar aptal olmayın.

Fener son 3 maçını da yenik duruma düşüp 3-2 kazandı aleni şike..
Son 3 macini da geriden gelip 3-2 kazandigi icin sike olmuyor, bu maclari nasil cevirdigi kismi sike oluyor. Yoksa futbolda geriden gelip mac kazanmak var, bunu ust uste de yapabilirsin. Ama fb super oynayip one gecmiyor, hakem sikesiyle alip goturuyor.

Nkunku mümkün mü bayern alamadı
Chelsea'nin kontenjanı olursa (yanılmıyorsam şu an sadece 1 kontenjanları var, bakalım yarın kimse kiralık gidecek mi)
Herif bize gelmeye ikna olursa (Avrupa'nın önde gelen yerlerinde transfer kapanırsa ikna olur bence)
OB ben bu adamı oynatırım derse (Mertens var istemiyom falan deme ihtimali az değil)

Sampiyon olup 5. yildizi sezon sonu taktigimizda kafa iznine cikacagim. Yaz transferleriyle ilgilenmeyecegim bile.

Chelsea'nin kontenjanı olursa (yanılmıyorsam şu an sadece 1 kontenjanları var, bakalım yarın kimse kiralık gidecek mi)
Herif bize gelmeye ikna olursa (Avrupa'nın önde gelen yerlerinde transfer kapanırsa ikna olur bence)
OB ben bu adamı oynatırım derse (Mertens var istemiyom falan deme ihtimali az değil)
2 sezondur chelsea ile iş yapıyoruz zaten.disasi alacaktık nerdeyse.olur bence bu is

Tam tersi ilkinde maaşını Aston Villa ödeyeceği söylendi zaten. 2.'de de maaşının 1 milyonluk kısmını biz ödüyoruz diye düştü medyaya.

Ben hatırlıyorum A.Villa'ya giderken de maaşını bizim vereceğimizin konuşulduğunu ama o günlerde taraftar "üfff be ne kar ettik" modundaydı, herkes 35m'a oyuncu sattık gazına gelmişti, gündem olmadı... Atalanta'ya giderken de 1m değil tamamını bizim ödediğimize dair haberler var yine ama tabi bunların hiçbiri resmi değil. Ortada kanıt yok yani ama ben Villa'nın da, Atalanta'nın da maaşının üstüne o kadar daha kiralama bedeli ödemeyeceğine emin gibiyim. Mantıklı değil çünkü. Zaniolo bize gelmeden önce de, bizde de, Villa'da da doğru dürüst varlık gösterebilmiş, onu geçtim düzenli oynayabilmiş bile bir adam değil ki... Üstüne sıkça sakatlanıyor... Neden o kadar masraf etsinler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt