Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-5 acil transfer ihtiyacı hala duruyor

Yabancı sağ bek
Yerli sol bek
Yabancı stoper
Yabancı orta saha

Şunları hemen almamız lazım artık vakit kalmadı

kabzımal ermanın saclari gibi bi trans donemi

Ekli dosyalar

• IMG_0236.webp
    IMG_0236.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 4
Yarasayı lisansı askıya alıp avrupada oynatma fikri çık aklımdan

Zaniolo'nun kiralama bedellerinde maaşı yok.
Bir oyuncunun 5 6 kere 20 milyonluk transfer yapması demek o oyuncunun yüksek bir piyasası olduğu anlamına gelir.
Tapusana 10 milyon verip Morata'yi alsaydık ve Morata'ya 4 sene boyunca yıllık 6 milyon verseydik daha mi iyi olacaktı ?

Yahu adamın elbette bir piyasası var, prime döneminde yıldız oyuncu da sayılır ama gittiği takımda tutunsa 3-5 kere takım değiştirmese toplam öyle bir bonservis olmayacaktı di mi? Felix'e verilmiş bonservisleri topla mesela acayip bir sayıya ulaşmıştır herhalde... Messi'de ise bu rakam SIFIR... Tamamen oyuncunun bonservisle transfer olma sıklığıyla alakalı, hiçbir şey ifade etmeyen bir rakam. Oyuncunun kalitesine dair de hiçbir şey söylemeyen bir rakam. Ben Morata kalitesiz oyuncu demiyorum bu arada. O toplam bonservis rakamının hiçbir şey ifade etmediğini anlatmaya çalışıyorum, ölçü değil...

32 yaşında adam alırken 4 sene 6m sabit maaşla anlaşma yapmazsın zaten, yapmaman gerekir. O da kötü bir anlaşma olurdu. Milan da bu hatayı yaptığını anlamış olacak ki 6 ay sonra EN AZ yarısını bize pasladı o hatanın... Hatta belki tamamını pasladı, üstüne kar etti...

Bu arada şimdi de eğer 1,5 sene süper oynarsa bile alırsan toplamda 14-15m'a bonservisini almış olacaksın ve 2 sene daha yıllık 6m vereceksin bu arada zaten. Yetersiz oynarsa ve almazsan da 1,5 sezon için 9m maaş, 6m kiralama bedeli vermiş olacaksın... İki türlü de pahalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt