Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.243
- 3.425
- 1.198
roma alsin valla sulaleleri goremez boyle stoper. mancini gibi davarlardan iyidir her turlu. savunmayi geride kuracaklari icin iyice parlar nelsson.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Noktayı unutmuşumpenis kapsül mü?
Net 11 olmaliyken hazır adami oynatmamazlıgı yapar ama o dedigin gibi.Okan'ı bilmiyo musun sen kanks yav![]()
Roma'dan su Arjantinli 10 numarayı alalım biz
Sallaiden as 11 beki olmaz recep
Bu recepin kadrosu olamaz torreira varSallaiden as 11 beki olmaz recep
Morata seviyesinde bir oyuncuyu Turkiye'ye bundan daha ucuza getirebilmen mümkün degil. Talisca'nin Fener'e 1 bucuk senelik maliyeti Morata'ninkinin iki kati. Rafa Silva'nin Beşiktaş'a 3 senelik maliyeti 28 milyon.Yahu adamın elbette bir piyasası var, prime döneminde yıldız oyuncu da sayılır ama gittiği takımda tutunsa 3-5 kere takım değiştirmese toplam öyle bir bonservis olmayacaktı di mi? Felix'e verilmiş bonservisleri topla mesela acayip bir sayıya ulaşmıştır herhalde... Messi'de ise bu rakam SIFIR... Tamamen oyuncunun bonservisle transfer olma sıklığıyla alakalı, hiçbir şey ifade etmeyen bir rakam. Oyuncunun kalitesine dair de hiçbir şey söylemeyen bir rakam. Ben Morata kalitesiz oyuncu demiyorum bu arada. O toplam bonservis rakamının hiçbir şey ifade etmediğini anlatmaya çalışıyorum, ölçü değil...
32 yaşında adam alırken 4 sene 6m sabit maaşla anlaşma yapmazsın zaten, yapmaman gerekir. O da kötü bir anlaşma olurdu. Milan da bu hatayı yaptığını anlamış olacak ki 6 ay sonra EN AZ yarısını bize pasladı o hatanın... Hatta belki tamamını pasladı, üstüne kar etti...
Bu arada şimdi de eğer 1,5 sene süper oynarsa bile alırsan toplamda 14-15m'a bonservisini almış olacaksın ve 2 sene daha yıllık 6m vereceksin bu arada zaten. Yetersiz oynarsa ve almazsan da 1,5 sezon için 9m maaş, 6m kiralama bedeli vermiş olacaksın... İki türlü de pahalı...
yanlıs kadroyu atmısım degıstımBu recepin kadrosu olamaz torreira var
Benim alintida lemina var gozukuyorBu recepin kadrosu olamaz torreira var

Düzeldi şimdiBenim alintida lemina var gozukuyor![]()
Öyle haberler hiç çıkmadı. Zaniolo İtalya milli takım oyuncusuydu. Aston Villa'ya giserken maaşı biz ödemiyorduk orada satın alma şartı kolay denmişti onun daha sonra zor olduğu ortaya çıktı o noktada kandırıldık diyebiliriz. Atalanta'da da maaşının 1 mülyon civarını biz kalanını Atalanta ödeyecek şeklinde idi, Fiorentina'da istiyordu hatta biz oraya gitmesini istedik CL yüzünden Atalanta'yı seçmişti diye hatırlıyorum ben.Ben hatırlıyorum A.Villa'ya giderken de maaşını bizim vereceğimizin konuşulduğunu ama o günlerde taraftar "üfff be ne kar ettik" modundaydı, herkes 35m'a oyuncu sattık gazına gelmişti, gündem olmadı... Atalanta'ya giderken de 1m değil tamamını bizim ödediğimize dair haberler var yine ama tabi bunların hiçbiri resmi değil. Ortada kanıt yok yani ama ben Villa'nın da, Atalanta'nın da maaşının üstüne o kadar daha kiralama bedeli ödemeyeceğine emin gibiyim. Mantıklı değil çünkü. Zaniolo bize gelmeden önce de, bizde de, Villa'da da doğru dürüst varlık gösterebilmiş, onu geçtim düzenli oynayabilmiş bile bir adam değil ki... Üstüne sıkça sakatlanıyor... Neden o kadar masraf etsinler...
Kiralama bedeli yüksek olsa bari.Roma, Victor Nelsson için temasları hızlandırdı.
Danimarkalı oyuncu, Claudio Ranieri’nin savunma hattı için bir numaralı hedefi. Bu saatlerde sıkı pazarlıklar sürüyor.
Görüşmeler kiralık ve satın alma opsiyonu şeklinde ileri aşamada. (TuttoMercato)
Roma, Victor Nelsson için temasları hızlandırdı.
Danimarkalı oyuncu, Claudio Ranieri’nin savunma hattı için bir numaralı hedefi. Bu saatlerde sıkı pazarlıklar sürüyor.
Görüşmeler kiralık ve satın alma opsiyonu şeklinde ileri aşamada. (TuttoMercato)
Maaşını bile biz ödeyebilirizBu rezil yönetimden beklentim:
Kiralama bedeli 500 bin €
Satın alma opsiyonu 6,5 Milyon €