Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berbat oldu. Bos yere 1 stoper eklemek zorunda kalacagiz. Kadronun en ihtiyac olmayan yeriydi halbuki

Futbol aklimiza edeyim
bu hikayenin böyle olacağı belliydi zaten o yüzden avrupa'dan bir ümit olmaması gerektiğini 2-3 ay önce yazmıştım. Kadro sezon başı eksik kuruldu ve o eksik kadro içerisinde sıfır katkı verenler vardı, sıfır katkı verenler ile eksik olan kısmı kapamak 6-7 oyuncu gerektiriyor, listeye 3 adam yazabildiğimiz için zaten avrupa hayali en başından beri hikayeydi.

Bence biz saldik avrupayi

Hedef medef palavra

Abi o kura ve final yolu ile zaten ilk 8'e giremediğimiz gün geçmiş olsun.

Pasta kestirmek ile olmuyor bu işler.

Lig de malum sebeplerden çantada keklik değil ki.

4-5 takviye son 3 günde yapılmalı. Ama imkansız görüyorum.

Stoper ismi bile geçmiyor bu arada.

Alsa alsa sağ bek alacak bunlar belki.

Bir de olursa Lemina olur işte.

Ahmet ile Lemina'yı zorla taraftar getirtmiş olacak zaten.

Bu yönetim şampiyon dahi olsak sene sonu yenilenmeli.

Kadro açıklamamız da saçma
Niye Zaniolo görüşmeye giderken sakatlığı için kadroda olmuyor da Nelsson görüşmeye giderken muhtemel transfer görüşmesi deniyor
Hem de 'kendi isteğiyle' ibaresi ekleniyor
Kulüpler görüşmüş transfer bitme aşamasına gelmiş demek ki adam gidiyor. Ne demek 'kendi isteğiyle' ??
içten içe zaniolo kalsaydı keşke diyorum hep - Ziyechten kat kat fazla faydasını görürdük.

ama manyak çıktı herif. en azından öyle biliyoruz.

Avrupa kadrosundan bir oyuncu daha gönderirsek dört ekleme yapabileceğiz.

AZ ilk maçında osimhen,torreira ve davinsonun cezalı olması hayrımıza oldu rize maçına daha dinç çıkarlar

Kesinlikle, her sarıda sevindim ben, alim olan sevinirdi zaten keşke diğer kalan 1-2 kişi daha görseydi. Şu angarya UEFA'dan bir an önce elenmemiz lazım.

Çok mevkili versatil oyuncu almak zorundayız. (Jakobs da yok ilk maçta Avrupa'da)

Kyle Peters sol bekte de oynayacağı için bence tekrar tercih edilecek gibi duruyor.

Kyle Walker Peters- Sağ / Sol Bek
Benjamin Pavard - Stoper / Sağ Bek
Ndyiyashimiye - Stoper / Ön-libero
Mario Lemina- Orta Saha / Stoper
Denzel Dumfries -Sağ Bek / Sağ Kanat

Maliyetleri en uygunu Peters ile Lemina herhalde.

EDIT: Yunus ve Jakobs da AZ maçlarında olmayacak muhtemelen. Sallai'yi yazmak zorunda kalacağız matematiksel olarak sol açık olmazsa.

Disasi hala Chelsea'de kaldi mi?

Çok mevkili versatil oyuncu almak zorundayız.

Kyle Peters sol bekte de oynayacağı için bence tekrar tercih edilecek gibi duruyor.

Dumfries haberleri balon oyle bir transfer ihtimali bile yok. Daha gecen ay sozlesmesini uzatti.

Kesinlikle, her sarıda sevindim ben, alim olan sevinirdi zaten keşke diğer kalan 1-2 kişi daha görseydi. Şu angarya UEFA'dan bir an önce elenmemiz lazım.

lemina ve sağ bek de yetişirse, rize maçına bayağı dinlenmiş bir kadro ile çıkabiliriz.

Çok mevkili versatil oyuncu almak zorundayız. (Jakobs da yok ilk maçta Avrupa'da)

EDIT: Yunus ve Jakobs da AZ maçlarında olmayacak muhtemelen. Sallai'yi yazmak zorunda kalacağız matematiksel olarak sol açık olmazsa.

Lemina'nın stoperliği berkan'ın sol bekliği gibi sonradan uydurulma bir pozisyon değil mi? Orada çok verim alacağımızı sanmıyorum.

Zorunlu değilmiş

Adamı zaten gözden çıkardık yerine 19 yaşındaki çocuğu oynattı yine nelsson ı oynatmadı.

Hellas'taki Kamerunluyu getirsinler sag beke. Stoper icinde umarim yasi basini almis biri degilde yine orta yaslarda birini bulmuslardir diye umuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt