Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16/18 yaptik ligde ilk devrede allah askina daha ne olacak 18/18 mi olmaliydi
istatistik olarak bakmıyorum kesinlikle , ama o istatistiğide "sakin olun her şey yolunda" demecine ek konulması hoşuma gitmiyor.

18/18 olmamasının nedeni 3-0 dan 3-3 ve bitiremediğin 100 pozisyon olan Eyüp maçı. Avcuna aldığın puanı / skoru bırakma işi çok oluyor.

Oyun ile ilgili eleştirim benim - ordan zaten kadro yapılanmasına gidiyor ve yönetim de işin içine giriyor haliyle sırf hoca üzerinde kalmıyor o eleştirim , çünkü fikstüre bakınca düzeltmediğin her şeyin faturası çıkabilir bundan sonra.

Bir çok lig kapsamında "dişli" diye duran takım ile deplasmandayız - garip şekilde zaten deplasmanda daha iyi skor alıyoruz nasıl oluyorsa ligde ama.

Roma bize barusso yolladı.bizde angelino ve nelson yolladık.

Geçen sene sağ bek yoktu. Orta saha yoktu.

Bu yıl yine sağ bek yok. Stoper yok. Sol bek yok. Orta saha yedeği yok. Kalecinin durumu ortada.

Eskiden Apo veya Davinson sakatlansa çok umursamazdım çünkü arkada bekleyen çok iyi bir 3. stoperimiz vardı ama şimdi...

Biz transfer yaparken hep falanca takım şu oyuncuyu alır almaz falancanın gidişine onay verecek diye haberler çıkıyor bekliyoruz. Biz pat diye salıyoruz adamı yerini doldurabilir miyiz diye stress yaşıyoruz akıl alır gibi değil.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt