Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkilerin planı olmaması şuradan belli Wolves'in almak üzere olduğu oyuncuya filan sulanıyoruz.

Takimda bek, stoper, 6 numara yok, gittik 2 forvet daha aldik. Minimum 10 yildir eksik giderdigimiz tek transfer donemi hatirlamiyorum. Ya sabir.

Bats gittigine göre yerine açılan kontenjanla mümkünse ileri uçta her yerde oynayabilen birine baksınlar. Mertensi artık kulübeye almamız lazım. Son yarım saat girse o enerji ile bayağı skor degistirir

Nelsson ve bats böyle apar topar gittiklerine göre bu akşam yıldiz yağmuru bekliyorum
1738586462840.webp

Bu arada Goretzka sacmaligini birakin. Bayern bu OS rotasyonunda sevsen bırakmayacak. O kadar tepkiye rağmen Kompany çok iyi kullanıyor gayet de iyi oynuyor

Ben de tam tersi hiç beğenmedim bu sezon denk geldiğim maçlarda.. 2 gol attı geçen o maçı kurtardı işte ..Tabi sen daha hakimsindir diye düşünüyorum Bundesliga'ya ben arada bir bakarım

25 m€ mika gouriden nerelere geldik gene. Daha transfer dönemi baslamadan hemde. Hayal satmaktan baska birsey yaptiklati yok bu gsiyad'lilarin. Kendi reklamlarini yapiyorlar baska birsey degil.

hic bir sekilde profesyonel bir kulüp yapisi olmadiginin kaniti su son 3 transfer döneminde yasanan rezilliklerdir. 30m euro'ya satilan sag bekin yerine kimseyi getiremediler taa o zamandan bu yana sag bek araniyor.

kuvvetle muhtemel cer cöp bile olsa almayi becerdikleri oyunculardan sonra sonra savunma dörtlüsü hala kaan-sanchez-abdülkerim-berkan olarak kalacak. mertens yerine morata ile 4-4-2 oynanacak. kanatta yedek yok, forvette yedek yok, stoperde yedek yok, orta sahada yedek yok. bekler komple yok. muazzam planlama.

bunlarin hepsine canak tutan erkenden yangin yapmayip onay verdigi transferler patlak cikan, sakat adamlari aldiran hoca ve ekibi yer aliyor.

yetersiz futbolculara milyon eurolar veriliyorsa sorumlusu yönetim ve teknik ekiptir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt