Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 stoper oynarken orta saha yahut bek bile koyulabilir ya küçük takımlarla olan maçlarda geriye, berkan oynayabilir bence o yüzden

Fener Djiku-Çağlar kulübedeyken Levent Mercan'ı oynatıyor mesela. Sezon başı duysak gülerdik mesela sol stoper oynatıyorlar Levent'i diye. Sert maçlarda oynarsa muhtemelen zaafları da olacaktır. Biz de sağlıklı olursa Jakobs veya Berkan oynatabiliriz. İdeal mi? Bence de değil ama olabilir yani... Tabi sıkıntı bizim çok maçımız sert duruyor ligin 2. yarısında...

Yarın isimler düşmeye başlar. 2 oyuncu gelir bu hafta. Önümüzdeki hafta tahmini yerli 1-2 oyuncu daha gelir.
sadece lig için olursa önümüzdeki hafta yabancı olmaz düşüncesindeyim - zaten kontenjan derdin var şu an

Ziyech - Morata oldu şimdi

Nelson - ?? olacak olursa bu hafta

sonuncusu ya Bats'tan bugün çıkacağız ya da icardi dondurulacak heralde. ya da Bats'ı içeride bi kulübe kiralayacaksın bilmiyorum maaşı bi tarafımıza kaçarak..emin olamadım.

Postlarını okurken ben

1738589183882.webp

Ya 1.70m boyunda oluyor ya da 34-35 yasinda.

Bunun ortasi mumkun degil galiba.

Korkum yine orta kesemeyen bir bek almamız o yüzden Trippier diyordum. Morata, Osi, Apo ve Sancheze çok gol attırır ortalarıyla.

Avrupa kadrosundan bir oyuncu daha gönderirsek dört ekleme yapabileceğiz.

Doğru değil. Yanlış bilgi. O kural sadece ligi aynı takvim yılında başlayıp biten ülkeler için geçerli. Emin Bayram gibi 2003 ve sonrası doğumlu altyapı oyuncularını B listesine yazmak dışında 3'ten fazla oyunu ekleyemiyoruz. Yani 25 oyuncu bile göndersen A listesine en fazla 3 oyuncu yazarsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt