Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.984
- 102.125
- 5.238
sonra metefizck mi ne komik olmayan ama komik sandığı bir editbirazdan djalminha : lemina g.sarayda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonra metefizck mi ne komik olmayan ama komik sandığı bir editbirazdan djalminha : lemina g.sarayda
Sana noldu la 180 derece dönüşün sebebi nedir ? Üyelik falan mı vaat edildi neler diyordun bana dursunu seviyorum diye
Bende seviyorum baskani ve yönetimi abiadamın nelerle uğraştığını ne kadar para soktuğunu birinci ağızdan duydum
kapatma bu nöbeti 500 sayfa dolduğunda.Sen de benimkini tut
sonra metefizck mi ne komik olmayan ama komik sandığı bir edit
kapatma bu nöbeti 500 sayfa dolduğunda.
Okan Şuan kara kara düşünüyor ulan ne yapacağım diyeKalk kalk hoca orta saha aldirdi @Barış Savaş
Torreira 2 aydır sahada geziniyo ondan aldırdı benceHayret hoca os nasil aldirdi, muhtemelen istemedi yönetim aldi, 12 kisi mi oynayacaz deyip durmusdur
bu facebook dayıları kalitesi daha yükseken kötü şeylerden biri
Herkesin orul orul or evladı olduğu yerde bizim temiz kalmaya çalışmamız bizi çok zorluyor rengimFinancial fair-play falan yok mu fener icin? Herifler iki tane 11 cikaracak kadro kurdular hocalari 15-20 bandinda kazaniyor. Yok mu bir tane insan evladi bunu arastiracak?
Yazin dahada harcayacağız![]()