Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Torreira yaklaşık 6 aydır falan savunma yapmıyor zaten o yüzden Morata ve Osimhen'in yanında konumlanacağını varsayıyorum.3 stoper + torreira sara lemina cok defansif olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira yaklaşık 6 aydır falan savunma yapmıyor zaten o yüzden Morata ve Osimhen'in yanında konumlanacağını varsayıyorum.3 stoper + torreira sara lemina cok defansif olur bence
Yunusu kesip attiniz iki mac iyi olmayinca. Bütün sezonu tasiyan oyuncu. Sara torreiranin yerine, yunus 10a. Olmasa yazdigin dizilisi düsünürdüm.Osimhen-MorataŞöyle bir şey olur mu acaba?
Sara
Barış Alper---Torreira--Lemina---Tchatchoua
Alexsandro-Apo-Davidson
Muslera
Maasini da biz öderiz, kiralama bedeli bile olmaz alin size hediye heheheheHakanım nasıl şaşırdın opsiyon şartları 250 maç oyna + 100 gol atma + Frankfurt'un Bundesliga şampiyonu olması gibi maddeler ekleyeceğizdir.
Forvet değilde kanat alsınlar.Bats yerine 1 forvet daha alın ulannnnn
Tchachoua yi da alin lan, hayvani hizli boylu stoper de!!!!
beklettiğimiz Lemina dan iyisi kimdi merak ettim
sahibi 100 milyon euro verip çöle adını yazdırdı kovmaz bunlarKel iyice kafayı kırdı. Bunu yakında araplar kovar.
Hoca City'i tutun dediğinde forumdaki birkaç cenabet sanırım gerçekten City'i tuttu. Adamların o günden beri beli doğrulmuyor.
HOaaaaa leminaaaa hooBüyük üstat Lemina'nın ekibimize dönüşünden dolayı müteşekkir olduğumu belirtmek isterim kendisine.
Kiralanması gündemde,milan olmazsa alabilirizJoao felix avatari ha feliximi istiyon serg @Sergen Zeren
En az 1 ay yok o yüzden kestim. Ayrıca son maçlarda büyük s.ctı sahaya...Yunusu kesip attiniz iki mac iyi olmayinca. Bütün sezonu tasiyan oyuncu. Sara torreiranin yerine, yunus 10a. Olmasa yazdigin dizilisi düsünürdüm.
Adminim, acaba 3-5-2 oynarsak merkez stoper olarak o rolde görebilir miyiz ?Büyük üstat Lemina'nın ekibimize dönüşünden dolayı müteşekkir olduğumu belirtmek isterim kendisine.