- 10 Nisan 2013
- 58.916
- 42.269
- 3.943
Timo werner veya sterling hamlesi bekliyorum. Bu tarz kilit açacak rakibe bela olacak adam gerekli.Timo werner çok gözden düştü 28 yaşında bize çok yakışır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Timo werner veya sterling hamlesi bekliyorum. Bu tarz kilit açacak rakibe bela olacak adam gerekli.Timo werner çok gözden düştü 28 yaşında bize çok yakışır.
SilAdminim, acaba 3-5-2 oynarsak merkez stoper olarak o rolde görebilir miyiz ?
Muslera
Sanchez - Lemina - Transfer
Transfer - Sara - Torreira - Yunus - Barış
Osimhen - Morata
felix curcunasına baslama dostumFelix ve ebimbe gelsin bi zahmet
Dribblingle top çıkarabilecek adamı stoper oynatmayı doğru bulmuyorumAdminim, acaba 3-5-2 oynarsak merkez stoper olarak o rolde görebilir miyiz ?
Muslera
Osimhen - Morata
Hani nerde lutfen gösterinGeldi adam süns bjk ybaşı alsın bu saatten sonra
dostumAdminim, acaba 3-5-2 oynarsak merkez stoper olarak o rolde görebilir miyiz ?
Muslera
Osimhen - Morata
Sakatlik dönemi icin yazdiysan ok. Torreira devamli sicisda birde. Bu yüzden yunus ins. kendini bulur devam eder.En az 1 ay yok o yüzden kestim. Ayrıca son maçlarda büyük s.ctı sahaya...
En son top oynadığı maç Kayseri deplasmanı.
1.5 aya yakındır maça çıkmıyor kadro dışı kaldığı için. Yeterince dinlendiLeminada hafif sakatlık var haberi ciksa da ana avrat sovsek
Mütesekkir ne demek amirimBüyük üstat Lemina'nın ekibimize dönüşünden dolayı müteşekkir olduğumu belirtmek isterim kendisine.