Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.762
- 4.034
- 813
Sallai > KWP
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai > KWP
Vay bu güzelmis harbiden.Harbiden bu sefer olmuş.
Anti-Lemina'cilar dernegi baskani olarak beraberligimiz buraya kadarmis admirim demek zorundayim. Umarim yanilan biz oluruz.Büyük üstat Lemina'nın ekibimize dönüşünden dolayı müteşekkir olduğumu belirtmek isterim kendisine.
Benim hatırladığım kadarıyla sağ bekte de oynayabiliyorduDribblingle top çıkarabilecek adamı stoper oynatmayı doğru bulmuyorum
Çok zorda kalınca sağ stoper falan oynayabilir
Seniliyo ne demekLemina bonservis 2,5m deniliyo
Düzelttim elim ayagim titriyoSeniliyo ne demek
Adminim, Ertan için yasak ne durumda son karar belli oldu mu ?Ertan Süzgün: "Galatasaray, Mario Lemina transferi için Wolverhampton ile büyük oranda anlaşma sağladı.
Bonservis: 2.5 milyon Euro."
@Melih Sönmez
yasak kalktı hadi paylas bakalım :=)Ertan Süzgün: "Galatasaray, Mario Lemina transferi için Wolverhampton ile büyük oranda anlaşma sağladı.
@Melih Sönmez
Ertan Süzgün: "Galatasaray, Mario Lemina transferi için Wolverhampton ile büyük oranda anlaşma sağladı.
@Melih Sönmez
Adminim, Ertan için yasak ne durumda son karar belli oldu mu ?
Ertan Süzgün kaynaklı haberlere tekrar izin verilmiştir. (Tier 3)Ertan Süzgün kaynaklı haberleri konu olarak açmak yasaklanmıştır. (malum Hermoso fiyaskosundan dolayı)
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
GSCimbom Yönetimi