Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadroda 20 tane ilk 11 oynayacak kapasitede adam olmaz. 11+5 değişiklik 16 tane adam yeter

ya torreira orta sahayı boşaltıp öne prese gidip duruyor zaten. Leminayı emniyet sübabı merkeze koyarsın sara-torreira da 2-3 bölge arası asimetrik takılırlar işte ama okan buruk mertensi keser mi inanmam

morata 32
lemina 31
abdulk 30
icardi 31
batshuayi 31 *
mertens 38 *
muslera 38 *

sanchez ve torreira'da gelecek sezon otuzlarına yaklaşıyor.

mertens ve muslera'dan çıkacağımız kesin gibi.

10 numaraya kesinlikle 20-25 arası potansiyel vaad eden dinamik topçu almamız lazım, dybala modellerine yer kalmadı artık.

kutucu, barış alper, yunus, sara + stoper + 10 numara ile hem yaş ortalamasını koruyup hem tecrübeyi harmanlarız.

avantaj olarak morata ve lemina'nın fiziksel yapıları itibariyle en az 2 sene daha atletizmlerinde keskin bir düşüş olacağını sanmıyorum.

jackson-tchatchoua-kimdir-kac-yasinda-nereli-galatasarayda-sag-bek-icin-yeni-aday-17385798685222.jpg

Sıradaki hamlemizin bellidir. Yarın indirelim Florya'ya
Taraftarin en fazla istedigi bu o yüzden olmayacagi kanaatindeyim.

Beyler Okan Lemina ile birlikte Mertens i kesiyor mu doğru mu anladım

Mario Lemina 2,5 milyon Sterlin değerinde bir anlaşmayla Galatasaray'a katılmaya hazırlanıyor. (@JacobsBen)

osimheni 45-50ye verseler yine almam

o paraları etmeyeceğinden değil, seneye 11de en az 4-5 eksik olacak para oralara harcanmalı.

Eğer santrafor alacaksan ve eğer Osimhen'i almadığın sürece gelmeyecek ekstra sponsorlar mevzusu doğruysa bence alınabilir. Atıyorum 25 kasadan, 25 de Osimhen'e bağlı EKSTRA sponsorlardan geliyorsa gerçekten mantıklı iş olur. Bu sponsor işlerine ben de şüpheyle bakıyorum ama doğruysa diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt