- 2 Temmuz 2011
- 138.101
- 58.931
- 5.488
0 kanat 2 gol atamayan forvet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve çok konuşup hiç bişey bilmeyen sen0 kanat 2 gol atamayan forvet
HeVe çok konuşup hiç bişey bilmeyen sen![]()
Yarro bizimkiler KWP'yi alırda adam iyi oynarsa seni tefe koyarlar haberin olsun.selam canim
kutucu'yu değerlendirirler bats yerine. ön tarafa oyuncu gelmez başka.Suayip gidiyorsa forvette oynayabilen kanat alak.
Sözleşmesini görene kadar ben nötr kaldım ama onu görünce sizin saflara geçmiştim.Batsa transfer olmadan 2miz sovuyoduk dimi lan @Emrah Duvar
Eski postlar bulunmuyor foruma gelen guncellemeden sonra
İçimizdeki en günahsız kendini 1 ay banlatsin. Benim önerim @Can Erden
Benim aklımda var bir iki tane de söylemem Caferle Melih sövüyor sonraeyw jelerti sutladikdan sonra ne olarak degisecek acaba
Su jacksonu alsinlarda en son stopere bakariz.Bu arada eger Jackson veya baska bir sag kenar beki alirsak, Kaan'i da otomatikmen orta saha rotasyonuna ve stoper rotasyonuna sokmus olacagiz. Belki boyle dusununce Lemina transferinden sonra stoper transferi yapmayabilir bunlar. Ama bunun icin sag kenar beki transferi yapmalari lazim.
Ekli dosyayı görüntüle 277825
Zayif noktalari : uzun pas yok, ortalari kotu, gucsuz, cizgiye inemiyor.
bek icin tam da aradigimiz kriterler![]()
En önemlisi ise lemina bize karşı yapılan presin, içinden geçer. Ayrıca stoperlerin oyun kuramayip uzun oynamasida bayağı azalır.Lemina hiçbir şey yapmasa bile en azından artık rakip kalecilerin vurduğu toplara stoperlerimiz yerine önce o kafaya çıkacak. Savunma çizgimiz bozulmayacak.
Sezon başından beri şu basit taktikten +10 gol yedik. Savunma çizgisi sabit kalıp orta sahanın kafaya çıktığı bir kadro sanırım son 5 yılda ben görmedim.