Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.672
- 37.103
- 3.798
Alakayı çözemedim. Adam zaten kadro dışı değil mi ne alaka? Zaten rotasyonlarında yoklar. Bir de kiralık diyorlar burada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16:47Batshuayi antepte mi ? Bu gece 12'ye kadar mı süre var ?
Sara ondan daha iyi bi kerem abiXhaka da, Sara’nın world class hali mesela
Alakayı çözemedim. Adam zaten kadro dışı değil mi ne alaka? Zaten rotasyonlarında yoklar. Bir de kiralık diyorlar burada.
Seni 2 haftadır bu adama benzetiyom teorilerinden ötürü :dİyice daraltıyorlar ki taraftarın umudu kalmasın lige odaklanınca laf edilmesin. Tam psikolojik işler.
Luyindama’nın bizden sonra futbol hayatı bittiStoper ve sagbek marcao ve luyindama gibi nokta atışı olmali
Ulan şeytan çık aklımdanGerek yok kadroda olan adam içinde rapor istemezler.

Aynen Rodop dede adamlar ilk 11'de oynattığı adamıda bize veriyorlardı.
Aldığımız dönem icjn diyorum abi.herif mbappeyle dalga gectiLuyindama’nın bizden sonra futbol hayatı bitti
Seni 2 haftadır bu adama benzetiyom teorilerinden ötürü :d
3.5 çok onu 2.5 yapınGalatasaray, Mario Lemina transferi için Wolves ile 2.5 milyon Pound karşılığında anlaştı. • Oyuncunun 3.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. (BBC Sport)
Seni 2 haftadır bu adama benzetiyom teorilerinden ötürü :d