Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.596
- 30.532
- 1.988
4lu oynasak banko yenilmiştik hala bu takim 3lu oymamaz diyenler var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamaz çünkü artık o Milan’ daYarın Morata'nın da etkisiyle bir Joao Felix fırsat transferi ihtimali olabilir mi?
Açıcamkesinlikle tekrar @Emrah Yıldırım açmalı. bu konudaki hareketlilik bitmemeli.
Fazla ama iyi oyuncuBaturina için 20 25 değer mi? @Sergen Zeren
Okudun mu icerigi? Yazmislar detayina kadar.Satın alma zorunludur, opsiyon olsa açıklanırdı.
Avrupa şampiyonu morata da öyle oynadığı dk ve yaptığı katkıya bakarsakMaç oynadıkça sanki nereye adam alınsa olurmuş gibi geliyor, her yerden kötü koku geliyor saha içerisinde. Şu Ahmed'e 6 milyon vermek akıl karı değil düz insan.
Zorunlu değil. Şu paraya alabilir şeklinde ifade edildi. Bu ifade zorunluluk olmadığı anlamına gelirSatın alma zorunludur, opsiyon olsa açıklanırdı.
Nefret ciddiye aldığın şeye karşı duyarsın. Takip etmediğim hesaptan niye nefret edeceğim yav. Sami yen haber transfer dışındaki haberlerde takip edilesi bir hesaptır. Ben etmiyorum ama edene saygım sonsuz. Ama transfer işlerinde herkes gibi bu hesap da çoğu zaman etkileşim sallamasyoncusudur. Di Marzio, Fabrizio gibi kaynaklar haber girmedikçe bir şeyden haberleri olmaz çoğu zaman. Gün içinde şunu yazmıştım zaten;Fotomac'in sucu ilgilenilmeyip de ilgileniyor demesiydi. Sen de biliyorsun ne kadar imkansiz futbolcularin isimleri yazilirdi. Biliyorsun da iste belli ki bu Sami Yen hesabindan nefret ediyorsun. Saygi duyarim.
Fabrizio veya Di Marzio'dan önce bitti diye belirttip tutturduğu bir isim olmadı şimdiye kadar. Top çevirip duruyor o isteniyor bu istenmiyor falan fistan. Benim gördüğüm ilk kez biri için dış basından önce bitti dedi. Göreceğiz.Sami Yen yerliler içinde net tier 1 hak ettiğini gösterdi bizim muhabir dediklerimiz halen uyuyor.
Okudum ama mantıklı gelmiyor. 2 sene yaşlanmış oyuncuya neden iki katı maaş verelim + Milan 13 milyon’a aldığı oyuncuyu neden bu şekilde değerlendirsin. Genelde opsiyon olduğu net bir şekilde yazılır böyle anlaşmalarda. Yazılı bildirim falan biraz muallak ifadeler. Eğer böyleyse çok iyi anlaşma olmuş - opsiyon kullanılmadığı takdirde.Okudun mu icerigi? Yazmislar detayina kadar.