Ben tchatchouayi 5-6 kere izledim.Zaten cl falan hariç bizim maclar dışında sadece serie a izliyorum bizim ligi bile izlemem bizim maç ve derbiler hariç.Serie a'da senede 20-30 maç anca kaciriyorumdur şuan cagliari-lazio maçını da canlı izliyorum.
Ben biliyorum diye bir iddiam yok kesinlikle gördüğümü anlamıyor da olabilirim doğal şekilde yani ama kendi şahsi fikrim tam aradığımız adam olmadığı dehşet ötesi hızlı evet ama tekniği yok , 3e1 gelirsin yanlış karar verir.Hizli olması iyi defansi olduğu anlamına gelmiyor çünkü bazen iyi savunurken bazen de rezil oluyor hangi büyük takıma karşı hatırlamıyorum da rakip kanat perişan ettiği için kırmızı yedi mesela.Birebir olarak çok da sağlam durmuyor net şekilde defansif farkındalığı çok iyi değil ama tabii geriden gelip yakalar , fiziği güçlü olduğu için vücut koyup top alir.Bana göre en büyük sorun topsuz muazzam kosular atmasına rağmen toplu şekilde hiç dikine gitmeyi denememesi.Aldigini genelde yanına veriyor tekrar.Bir de on alan baskısı var one çıkıp basıyor sürekli ve cidden ciğersiz bir adam