Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre Oulai gelecek de eğer gelmezse Frendrup iyi gibi.
En azından mücadele ve top kapma üst düzey gibi görünüyor. Top kaptıktan sonraki eylemleri de iyiyse gözü kapalı alırım.
Ikisinin de bilenmezligi haftada 3 maça çıktıklarında ne olacağı
Hocam haftada 3 maça çıkmayacaklar zaten Lemina/Torreira ile dönüşümlü oynayacaklar. Ama asıl mevzu hala 10 numara isteği yok gibi duruyor. Kadro şişti hikayeleri dinlemekten sıkıldık. Elimizde yaratıcı oyuncu eksikliği çok fazla var ve bunu 4 senedir olduğu gibi yönetim hala farketmiyor

Yaw bjk mjk aslani maslani alip geliyor şak diye biz neyi bekliyoruz.

Bir grup onu al yönetim bunu al yönetim,
İsim çıkıyor aaa bu paralar verilir mi ?
Genç olsun diyorlar arkasından ne yapmış ne oynamış ?
Hazır oyuncu yazılıyor maaşı çok batıyoruz,
O paralara asla olmaz ezikler ilgilenince biz alalım bedava,
Standart katkı verecek herkes çöp,
vs
vs
vs

Alsınlar artık kimin ne dediğinin önemi yok takımın tüm eksikleri göz önüne alındığında; merkeze, 10 numaraya, stopere acil ihtiyacı var, yedek forvet ve Singo stoper oynayacaksa yedek beke ihtiyacı var, gereksiz bir şekilde yükselmenin herkes de cımbızla hata aramanın zamanı da değil, Gueye hantal, Oluai tecrübesiz, Lookman pahalı, Ugarte çöp vs vs kim gelecek arakdaş ne bekliyorduk ? 96€ maaş bütçesindeyiz bu kadar iyi gelirlerimiz başarı bonuslarımız sponsorlarımız varken, eziklerin 114,6€ hala transfer yapacağız deyip doğru düzgün gelirleri yok. Rakibimiz olma ihtimali olan A.Madrid 142,7€ ve kadroları boş bildiğin, min 2 isim alacaklar. Devre arası ya defolu alabiliyorsun yada gereğinden pahalısını bunu kabul etmiyorsak rotasyona kiralık başka yol yok. Fırsat gelmiş eleme ihtimalimiz olan Juve - AM ile oynayacağız havaya girersek bir sonraki tur düşme hattına yaklaşan Tottenham ile ne olursa olsun transfer yapılmalı taraftar sahiplenmeli sahada da 12. oyuncu olarak Liverpool vs maçları gibi desteğini verirse her şey mümkün.

Seçim döneni olan 2024 yılıdaki transferler şunlardı.
Galatasaray'ın 2023-2024 sezonu devre arası (kış) transfer dönemi, özellikle Sacha Boey'in rekor satışı ve kadro yapılanmasındaki değişimlerle dikkat çekmiştir. 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te sona eren bu dönemde gerçekleşen transferler aşağıdadır:

Gelenler (Transferler)​

• Derrick Köhn: Hannover 96'dan bonservisiyle transfer edildi (Sol Bek).
  • Serge Aurier: Nottingham Forest'tan transfer edildi (Sağ Bek).
  • Carlos Vinícius: Fulham'dan sezon sonuna kadar kiralandı (Forvet).
  • Berkan Kutlu: Genoa'daki kiralık sözleşmesi sonlandırılarak takıma geri döndü (Orta Saha).
Hani ona göre yalanlara meze olmayın

Hocam haftada 3 maça çıkmayacaklar zaten Lemina/Torreira ile dönüşümlü oynayacaklar. Ama asıl mevzu hala 10 numara isteği yok gibi duruyor. Kadro şişti hikayeleri dinlemekten sıkıldık. Elimizde yaratıcı oyuncu eksikliği çok fazla var ve bunu 4 senedir olduğu gibi yönetim hala farketmiyor
Aspirilla 10 numara.
Ne kadar çabuk kabullenirsen acısını daha az çekersin

Uğur
Singo Davinson Abdul Jacobs
Sane Lemina Frendrup Sallai
Osimhen Lookman

4 4 2 kadronuz böyle mi?
4-4-2 sistemini 2011-12 den beri her denediğimizde kıçımıza girdi. Cift forvet sistemi, 2 orta saha orjinli kanat ve iki tane deli press yapan ayağı iyi Kurt forvetle oynanır. O sistem o döneme özeldi bitti gitti. Şu an ki kadro asla buna müsait değil. İki de bi lookman çıkıp icardi oyuna girecek her maçın içine edecez.

Ben şu saatten sonra Breivik'e de razıyım. Pres oyununa uygun, ayağı temiz, mücadeleci, dikine de gidebiliyor...

Yaz transfer sezonu eksik transfer yapılmasının etkileri bu yaşadıklarımız. Kaan yusuf berkan filan oyuncu olarak bel bağlandı sonuç koca bir sıfır. Yazın yapılması gerekenleri devre arası yapamayacakalarıda kesin

En kötü tercih olurdu kendisi. Afcon'da seyredenler de hak verecektir ikili mücadele alamadı, temposunu tamamen kaybetmiş doğru dürüst koşamadı bile. Kessie olacağına Vermeeren çok daha iyi olur en azından çok koşuyor, tempolu bir oyuncu deriz. İsmi geçenlerden bize en uygunlar Magassa, Vini Souza gibi oyuncular olduğunu düşünüyorum.

Sol kanada hakkında soru işaretleri olan Noa Lang geldi, opsiyonsuz kiralık para orta sahaya saklanıyor dedik.
Sağ kanada Girona'da yedek Asprilla geldi, fırsattır para orta sahaya saklanıyor dedik.

Orta sahaya da milletin gözden çıkaracağı adamları alacaksak ben ne anladım bu işten.

En kötü tercih olurdu kendisi. Afcon'da seyredenler de hak verecektir ikili mücadele alamadı, temposunu tamamen kaybetmiş doğru dürüst koşamadı bile. Kessie olacağına Vermeeren çok daha iyi olur en azından çok koşuyor, tempolu bir oyuncu deriz. İsmi geçenlerden bize en uygunlar Magassa, Vini Souza gibi oyuncular olduğunu düşünüyorum.

Okan hocam veto etmiş.

Goretzka'da Bayern'de kalmış sezon sonu bedelsiz ayrılacakmış. Sezon sonu kendisi ile net ilgileniriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt