Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan yönetim falan değil bu takımın en büyük eksikliği hoca

Yardımcı hocası sarı gözlük, sportif direktör dahi istemiyor ekibe böyle hoca mı olur bırakın Allah aşkına, 30 milyonun altında oyuncu beğendiremiyoruz adama
Kurtuluyoruz gökhanım 5 ay daha sabret

Dediklerin doğru ama yönetimin menajer ittirmesiyle aldıklarını da say roman olur
Aksini mi diyorum? Başarısızlıkta yönetime kol kanaat geren, ET denklem dışı bırakıldığında yine yönetime omuz veren, Avrupa’da başarısızlığın baş mimarı Okan… o zaman neden ayırt ediyoruz. Hayır arkadaş idari yönetimden önce teknik yönetim gitmeli.. menajer ittirmesini gerekirse Osimhen transferi Lemina, uğur can, Sane transferi hatırına hoş görebilirim. Ya Okan’ı neden hoş görecem? Tr ligi şampiyonluğu için mi? 3 kupalı hamzaoğlunun suçu neydi o zaman?

Daha nasıl ispat istiyorsun? Adam Avrupa’da da bir başarı hikayesi yazdı. Okan’ın tr ligi başarısı mı ispat? Avrupa’da ne yapmış bu kadroya rağmen. Uğur Can milli takım kalecisi, Sanchez tottım tapmış adam, tor, Arsenal yapmış adam, tek tek saymama gerek var mı? USG yenilgisi bile herşeyi söylemiyor mu bize?

ben riera başarısız demedim

3 sene tr ligini kazanmış 4.yü de kazanma ihtimali olan adamı göndeirp getirilecek kadar kariyerli değil diyorum

bu hoca çok enteresan biri. kizacagim kendisine ama sonra kendi değişik huylarım aklima geliyor.

mesela kendime yeni bir ayakkabı alırım ama onu hemen giymem, bir kaç hafta bekletirim kirlenmesin bir şey olmasin diye.

hoca'da da buna benzer bir denyoluk var gibi ama bilemedim.

Gs menfaatleri için yine aynı anda 4 kişiyle tartışmaya girdim. Geri çekiliyorum

Statik oyuncu istemiyorum.

Sallai gibi 2 tane orta sahaya adam bulsunlar yeter de artar.

Ben de tam olarak onu diyorum işte tam olarak. Billurlu adam dayak yiyip özür diler mi la
Yok dilenen özrü kabul etti,melo diledi ya

Ego yapmadı hiç,insancıl ve arkadaş canlısı birisi

Adam yönetiminde önemlidir bu,fazla pısmayacaksın okan gibi,tudor gibi de höt zöt yapmayacaksın

Riera o dengeyi tutturabilir bi isim gibi geliyo bana

Şampiyon olmayıp Dursun ve Okan ikilisinden kurtulmak mı ?
Şampiyon olup yine bunları çekmek mi ?
Ben şahsen ilk seçeneği tercih ederdim şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt