Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Eliti yönetim değil hocan söylüyoSessiz sedasız biterse bitsin zaten iyi iş yapmış olurlar. Ama o iş bitmezse kendi topuklarına sıkmış olurlar... görünen köy kılavuz istemez. Eksik var mı var? Bunu hoca dahil herkes söyledi. Yönetim de alacağız elit oyuncuları dedi. Şimdi ama şöyle oldu böyle oldu demeye kimsenin hakkı yok. Bak elit de istemiyorum ben. Sadece sisteme ayak uydursun istenileni versin yeter. Ben bunu lookman fenere falan gidiyor yangını olarak falan da söylemiyorum. Fener bu lookman ı alacaksın de ne yapacaksın? Daha yeni adam aldın o bölgeye... Kerem yeni aldığın adam bu nene falan 4 adamın 3 ünü taça atıyorsun. Yaptığı zaten mallık... ama bizim o bölgeye yapacağın hamle hem orta sahaya hem de lemina yı aynı anda stopere çekebilme imkanıyla 2 kat değerli olacaktır. Lang ve asprilla transferleri de iyi aslınsa bence ama oraya 1 adam koyup sallai yi de o bölgede oynatabilecekken 2 adam alıp göbeği çıplak bırakırsan herkes sallar. Ben dahil...
Ama sen onu eleştirmemek için yönetim söylemiş algısı yapıyorsun
Bu yazdığın eleştirileri de okana yönelteceksin göbeği de boş bırakan yönetim değil kadroyu onlar kurmuyor