Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimleri alırlarsa alsınlar iş bizde bitiyor bunu hatırımızda tutalım

Lütfen dünyanın sonu gelmiş gibi davranmayınız her transferde

Rakibi bu kadar hafife almamak gerek. Normalde hayatta övmem rakibi ama bu transfer döneminde net bizden iyiler özellikle lookman ve kanteyi aynı anda alırlarsa osi dışında bir üstünlüğümüzün kaldığını bende düşünmüyorum. Üstelik bizim başımızda okan buruk denen bir bela varken işimiz çok zor bu sene

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben elimizde yeteri kdr yıldız olduğunu ve yaş ortalamasını düşürmemiz gerektiğini düşünüyorum arap kulübü değiliz ve fb gibi sınırsız paramız yok.
Bu dediğine saygı duyarım lakin bu yönetimin anlayışıyla elimizdeki yıldızlar hızla eriyecek. Yarın birgün torreira sanchez gidince yerini boş scouting hamleleriyle doldurmaya çalışır bu zihniyet. Son gelen 2 yıldız osimhen ve sane'yi gardinin getirdiğini unutma. Onu da saf dışı edecekler ki zaten ortada görünmüyor fazla

Matteo Moretto: "Fenerbahçe Sportif Direktörü, Lookman transferi için İtalya'da. Oyuncu, Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Kulübün teklifini dinlemeye hazır. Fenerbahçe bu transfer için somut girişimlerde bulunacak. (Youtube)

Siz halen sacma sacma islerle ugrasin os icin
Hayirdir lokman os mu?

Yorumlardan görüldüğü üzere bu takımda genç falan oynatılamaz. İsmi geçince bile oyuncular otomatikman çöp oluyor önceden 1-2 maç kötü oynayınca oluyordu. Gelişmişiz.
Doğru durust kaç tane wonderkid diyecegimiz isim çıkti da millet salladı yav seltanen mi , semtanenmi nedir , shean a falan da sirf genc diye ok olacaksak. Altyapidan 0 masrafa koysak ya birini o halde.

Kuşlar Kante Lookman Kolo Muani yapmasa bari

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakibi bu kadar hafife almamak gerek. Normalde hayatta övmem rakibi ama bu transfer döneminde net bizden iyiler özellikle lookman ve kanteyi aynı anda alırlarsa osi dışında bir üstünlüğümüzün kaldığını bende düşünmüyorum. Üstelik bizim başımızda okan buruk denen bir bela varken işimiz çok zor bu sene

Sen yerinde sayarsan gelir geçerler

Su Fransa'da ne cevherler var. Bizim scout ekibi ne is yapar? Biri bana aciklasin lutfen. Yapin soyle guvendiginiz riskli transfer. Goren de taraftar isimli adam istiyor sanacak. Bunlar hep Okan'in hazir adam isteme olayindan kaynakli.

][emoji[emoji6]]" data-quote="Adnan Korkut" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
Sen yerinde sayarsan gelir geçerler

İki senedir bas bas bağırdık bu hocayla yönetimle olmaz diye. Taraftar demedi yerimizde sayalım diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt