Ne köşeye sıkışacağım. Sen hala okuduğunu anlammakta ısrar ediyorsun...Ben diyorum ki okan ın ağzından çıkan her söz yönetimin ona verdiği sözlere istinaden söyleniyordur. Ona söylenen yalan ise o da o yalanı aktarıyor işte. Bunu da yönetim söylettiriyor işte... valla sana laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor... yine cımbızla çekip saçma bir şeyin üstünde debelenmeye çalışıyorsun... bak söylüyorum sana anlattıklarımı kavrayabilmen için senin çok ekmek yemen lazım...
1 Kez daha deniyorum
Güzel abim
Yönetim okanla tfer toplantısı yaptığında fabian ruiz ihtimali var ama o ihtimal % 1 ,olup olmayacağı da ancak 1 şubatta belli olur dediğinde
Okanın, ne 1.5 ay bekleyeceğiz alıp alamayacağımız da belirsiz maliyeti de yüksek,bizim şu an kadromuz perişan bir halde, götümüzde ayı bağırıyo gidin orta sahaya şu 2 gencoyu alın kanada şu 2 adamı alın yolumuza önümüze bakalım demesi gerekmiyomu
Gerekiyo,ama demiyo işte
Okan bekleyelim diyo,okan os aldırmıyor,okan leminayı istemiyor,okan 4 senede 28 tane bek yedi,okan 4 senede 98 transferi çöpe çıkardı,okan sağbek stoper olarak ısrarla aldırdığı adama sağbek oynayamıyomuş diyip bizi götümüzden bıçakladı,okan 12 yabancı yeter 2 kişi daha almayalım yoksa kaanla berkana forma veremem dedi
Hataları yapan bu,yönetimle ne alakası var yahu bu hataların
Elit diye yönetim mi diyor,yoo ben şu 5 milyonluk adamı istiyorum deseymiş ya niye demiyomuş
Diyemez çünkü eliti o istiyor bak papggeyde fiyat düşmedi dursun vetoladı ,yönetim elit istese alırlardı işte
Hiç mi mantık kuramıyosun abicim sen
Tüm forum birleştik sana ilkokul düzeyinde muhakeme yaptırmaya çalışıyoruz yahu