Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
TS’den alınacak tek adam Batagov
Adam NeXT gen Ujfalusi ya.
Verin alın 25
etmez
15 üstüne koyar khusanovu alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TS’den alınacak tek adam Batagov
Verin alın 25
Abdülkerimin canı çıktı, o eksiği görecek hoca lazım önce.TS’den alınacak tek adam Batagov
Verin alın 25
Abi kaos lazım kaos olduğu zaman şampiyon oluyoruz, rahat bize gelmiyorhaluka haber yaptırmışlar
bence şuan büyük kriz var

etmez
15 üstüne koyar khusanovu alırım
1 milyona filan sene başında al dursun derdim ben de ama 10 milyon filan kesinlikle etmeztürk liginden alınabilecek tek herif bence
ii transfer olurdu
Ugurcan'i hep yazarim 11lere rtas.ahberd full yabancılı 11i fm de kurmuyorum türk olmadan zor başarı araya en az 3 tane sağlam türk lazım.
Kavgadan iki dakika sonra kanaryanın eşgalÖnden Doğukanla Kuzey’i yollıcam yem olarak
65 en az
pompayaOkan bebek otelden dolayı mental olarak çökmüş durumda. Bi insan niye sürekli haftada 2 gün otele gider
1 milyona filan sene başında al dursun derdim ben de ama 10 milyon filan kesinlikle etmez
Bence hocadan kaynaklı değilBence Okan hocanın takımla arası eskisi kadar iyi değil. Futbolcuların vucut dili sorun var diyor kimse neşeli değil
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderil
Örnekti sadece ya mikautadze mesela sol stoper aradık tüm kış gitmediğimiz adam kalmadı herkesten red yiyip cueasta'ya gittik yazın bir tane stoper istemedi elindekini de gönderdi. Defansif orta saha diye yola çıkı ofansif 8 aldırıyor mesela planlama hiç yok.Sane aldık reis, istemesin bir zahmet.
35 m euroya gitti bonuslarla, biz 25 versek alacaktık.
Haluktan önce yazdım zaten, Dursun Özbek bu, belli ne düşündüğü.Olmai gibi hocam. Kiralık birini alabilirlerse alacaklar. Dursun Özbek bons harcatmayacak belli.
Bu sezon iyi kötü bitirip sezon sonu okan da dahil bütün yönetim değişmeli. İşin garibi teknik direktörlük için isimler var bulunur da ama yönetim bizim dinozor tayfadan maalesef yokGS'nin ve taraftarın bi seçim nöbetine bi de teknik direktör nöbetine ihtiyacı var
İmam osurursa cemaat s*çar. Topçuların 50den sonra pilinin bitmesi belli oluyorpompaya