- 29 Ocak 2024
- 8.494
- 7.396
- 568
YETER ARTIK diyip isyan edecek 1000 galatasaraylı lazım!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Money talks bro.lookman pezevengi de osinin oynadığı takıma gelmeyip bu tezeklere gidiyor, çapsız herifmiş
cene reis adamdir
kovma falan sacmalikOkanı kovup sene sonuna kadar ft getirsek tadından yenmez
Hocam son yıllarda pepliğe merk salmıştı
Tedesco istemiyormuş. Zorla alıyorlarmışmusaba çöp
gundi çöp
sidiki çöp
lookman iyi transfer
keşke olmasaydı çöplerden devam etseydiler
umarım keremle filan tekme tokat dövüşürler
Forumda layk grubu varUlan resmen harcanıyorum şu forumda, müthiş postlarım tek bir like almıyor. Antu'ya gidip ortalamayı mı yükseltsem. Çok tepkiliyim, çok.
Hocami idolunu tekme tokat döver futboluyla. Onu mu görmek istiyorsun knkOkanı kovup sene sonuna kadar ft getirsek tadından yenmez
Hocam son yıllarda pepliğe merk salmıştı
Beni Antu'ya banlayın admirim.Mert MERT
Ulan resmen harcanıyorum şu forumda, müthiş postlarım tek bir like almıyor. Antu'ya gidip ortalamayı mı yükseltsem. Çok tepkiliyim, çok.
Yok bu nöbet daha çok Quaresmanın fırat aydınusa salladığı kelebek bıçağa benziyorPargalı İbrahim'in uykusunda bogdurulmasi gibi nöbet
20 yıldır bundan şüpheleniyordum ben, demekki doğruymuş ha. Vay adiler vay.Forumda layk grubu var
Twitter’daki hesaplar gibi düşün mesaj atılınca hangi konu hangi mesaj paylaşılıyor hemen layklar veriliyor ne operasyonlar dönüyor bi bilsen..
Sen dönme yolundan ben seni korurum mert mert