Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
günaydın

lookman transferi yatmış taraflar en son küfürleşmiş masadan kalkmış

Bu çocuk futboldan anlamıyor, niye ısrarla yorum yaptırıyorlar acaba.

Gözlem ve analiz yeteneği yok işte

bunu görünce açmıyorum yayınları, analizler fecaat üstüne üstlük çocukta ekran ışığını da yok izletemiyor kendini, erinçe de kıl kapıyorum eski açık kadrosu yenilenmeli hiç güzel değil. Htalks da ki velet de rezalet yorumlar yapıyor hilmi mi ne. Düzgün yayın yok hiç keşke seni alsalar eski açığa

Can Armando geldi mi ? 1 aydır orta sahayı bırakıp tüm mesaiyi buraya harcıyor yönetim, zor transfer dünya devleriyle yarışıyoruz

IMG_5019.webp
GİBİ NÖBET

Bu kadar farklı profil, bu kadar inanılmaz sayıda isim çıkması inanılmaz skandal durum. Kaos ve panik var belli ki. Dursun taktiği bu, oulai almak istiyor, yolunu yapıyor. 40 milyon üstüne gider alır günün sonunda maalesef.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunu görünce açmıyorum yayınları, analizler fecaat üstüne üstlük çocukta ekran ışığını da yok izletemiyor kendini, erinçe de kıl kapıyorum eski açık kadrosu yenilenmeli hiç güzel değil. Htalks da ki velet de rezalet yorumlar yapıyor hilmi mi ne. Düzgün yayın yok hiç keşke seni alsalar eski açığa

Htalks Turancan nefis bi karakter keza Hasan da öyle

Hilmi maalesef

Başımızdakilerin bu ilk beceriksizlikleri yeni değil.Her sene aynı haltı yiyorlar..İnanılmaz gerçekten inanılmaz..Kimsenin hesap sorduğu tepki verdiği yokk.Heleki o genel kuruldakilerinde yatacak yeri yok.

İki iyi ortasaha almamak turu Juve’ve vermek demektir. Bu hainliği yapabilecek bir tek adam var onun da kim olduğunu biliyorsunuz 🫠

Onu bunu bırakın da kendisini çok beğenmem her türlü de eleştirim ayrıca.
Bizim takımın ihtiyacı olan adam çok net Samsunspordaki Holse bu arada.
Kıvrak hızlı topu yönlendiriyor, tam mertens ikamesi duran adam. Mertens sonrası geçiş dönemi için bile olsa denenebilirdi aslında.
Bak beğenmiyorum üst düzey görmüyorum ama herifin üzerindeki kumaş ve devamlılık aradığımız profildi. Bunların daha iyisini alabileceğini de düşünmüyorum, tamamen şov peşinde gezen adamlar bunlar.

2 eleştiri istifa muhabbeti dönsün koşarak orası ingiltere burası ispanya 2 tane menajer önerisi herifi alıp gelip çok çalışıyorduk ehehe kafasını yaşatacaklar bize.

Şu dönem sonunda Allah yüzümüze gülüp
1- Şampiyonluk
2- Bu adamların defolup gitmesi bizim için en hayırlı olay olacaktır.

Son 16 ya katılım geliri 11.000.000 Euro, yap yatırımı al karşılığını, daha ne bekleniyor!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt