- 3 Temmuz 2012
- 139.560
- 87.983
- 5.338
günaydın
lookman transferi yatmış taraflar en son küfürleşmiş masadan kalkmış
lookman transferi yatmış taraflar en son küfürleşmiş masadan kalkmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmen pukilendikbeyler şu gerçeği kabul edin yönetim istifa demediğimiz sürece bunlar kıçlarını kaldırıp da iş yapmazlar yapmıyorlar 4 senedir öğrenmedik mi
Bu çocuk futboldan anlamıyor, niye ısrarla yorum yaptırıyorlar acaba.
Gözlem ve analiz yeteneği yok işte
Güzel bir plan ama saranın piyasası varken elden çıkarıp oraya genç potansiyelli bir adam almak daha iyi olur.mukau-lemina
ederson-sara
fabian ruiz-yunus
leziz bir ortasaha rotasyonu
1 tane net 6
2 tane 6/8
2 tane 8/10
1 tane 10
ama bunu yapacak çapda bir futbol aklı yok
ne yazık ki
Hepsi simit sarayında toplandi. İçlerinden birilerine cekecez. Simitle kandırmaya çalışıyoruz. Ayrıntılar birazdan...Nerde bu bize gelmek isteyen futbolcular ?
Bir 6 birde 8-10 oynayan biri gelmeli ama. Bunlarda o kabiliyet yok. 2 orta saha zaten Okan burukun yüreğine indirir2 orta saha lazım acil neyı bekliyorsunuz
ne golcüydü bir zamanlar hollandalı forvetler meşhurdu Roy Maakay-Nistelrooy-Kluivert-hasselbaink-van hesselink- hoojdonk -bergkamp-Yav bari jimmy floyd hasselbaink çekin
bunu görünce açmıyorum yayınları, analizler fecaat üstüne üstlük çocukta ekran ışığını da yok izletemiyor kendini, erinçe de kıl kapıyorum eski açık kadrosu yenilenmeli hiç güzel değil. Htalks da ki velet de rezalet yorumlar yapıyor hilmi mi ne. Düzgün yayın yok hiç keşke seni alsalar eski açığa