Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anladığım kadarıyla Has Hüs çok genç ama çok çalışkan ve muhabirlikten yetişme.

Baya seviyorlar onu anladığım. Ama gerçekten ekstra bir özelliği yok. Yani ilk izlediğinde düz adam Sami vibe’ı veriyor.

Dediğin gibi ayrıca Sinan çok keyifli izlemesi zaten %100 doğru yorum yapmasını beklemek kim olsa haksızlık olur, Sinan çok başarılı
Has Hüs arkada çalışan bir elemanken yorumcu yaptılar bir anda, editörlük falan yapıyor olabilir, muhabir falan değil, mevzu bu da değil isterse en alakasız işi yapıyor olsun önceden zaten ama adamın yorumları genel olarak çok zayıf.

Nkunku gelse ligde osurtan 442 oynarsın dele dele rakip kalmaz ligde hani birkaç bir şey daha yazarım da ban yeme riskim var.
Clde de 4231 gibi çıkarsın 10da da oynar
4-4-2 için iki tane orta saha lazım bize ne Torreira ne sara 4-4-2 orta sahası değil bence Lemina o adam işte ama oda sakatlık durumları malum

Has Hüs arkada çalışan bir elemanken yorumcu yaptılar bir anda, editörlük falan yapıyor olabilir, muhabir falan değil, mevzu bu da değil isterse en alakasız işi yapıyor olsun önceden zaten ama adamın yorumları genel olarak çok zayıf.

+ Bu arada admirim bir de sempatikliğinden ve farklı olmasından kaynaklı Koray Gök'ü sever oldum. Sabah yayınlarını izlemek çok keyifli. Eğer pek şans vermediysen tavsiye ederim

Okan Buruk tam 3.5 senedir ideal oyununu bulamıyor 3.5 sene. İnanabiliyor musunuz buna yorumsuz gerçekten!

Yav bulduğunu bozuyor buna bazen ayar oluyorum. Geçen sene Lemina-Torrik-Sara üçlüsü ile oturttuğu bi oyun vardı. Bu sene tamamen bunu geliştirmek üzerine olmalıydı.

+ Bu arada admirim bir de sempatikliğinden ve farklı olmasından kaynaklı Koray Gök'ü sever oldum. Sabah yayınlarını izlemek çok keyifli. Eğer pek şans vermediysen tavsiye ederim
Sinan, Koray ve Kıyıcı iyiler yorum konusunda.

Koray daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor.

4-4-2 için iki tane orta saha lazım bize ne Torreira ne sara 4-4-2 orta sahası değil bence Lemina o adam işte ama oda sakatlık durumları malum
Magassa kiralarsinlar lemina-magassa olsun.Nkunku ile zaten 4231e de kolayca dönersin bazen sara da oynar çok sorun olmaz zaten hoca 442yi bile atletico gibi oynamıyor Morata-Icardi bile öyle oynadigimizda bizim sahaya geliyordu neredeyse
Rakibi kendi sahasına kitledigimizde 442 gibi diziliriz anca

Sinan’ı 2010da blog dönemlerinden beri takip eder severim, onun da sıkça çok isabetsiz yorumları oluyor ama çalışıyor adam, bunu hissediyorsun, analiz yönünden de çok başarılı.

Has Hüs ne zaman izlesem çok kalitesiz.

sinanın kendisine de yazdım son dönemlerdeki eksikleri biraz arttı gibi

öncelikle fazlasıyla bireysel odaklı yorumlar yapıyor

muhtemelen hocayı koruma güdüsüyle böyle yapıyor ama bu da bir maç ile öteki maç arası tutarsızlıklara yol açıyor

mesela orta saha transferi konusunda son 1-2 aydaki tutarsızlıkları çok arttı

top atıcı alalımdan tutucu alalıma ve şimdi de topla çıkana geçti

ikinci sorunu da türkiye dışı futbolla alakası çok az

Magassa kiralarsinlar lemina-magassa olsun.Nkunku ile zaten 4231e de kolayca dönersin bazen sara da oynar çok sorun olmaz zaten hoca 442yi bile atletico gibi oynamıyor Morata-Icardi bile öyle oynadigimizda bizim sahaya geliyordu neredeyse
Rakibi kendi sahasına kitledigimizde 442 gibi diziliriz anca
Oynatabilsek bizim takımın oynayacağı en güzel sistem 3-4-3 ama hem alışma süreci vs zor cidden çok güzel 3-4-3 çıkar

Uğurcan
Singo Lemina Jakobs
Sallai Sara Magassa Barış
Sane Osimhen Lang

Magassa tarzı bi adam gelse böyle bişey net gider bizim takıma bence hiç transfer yapılmasa Lemina orta sahaya geçer stopere davinson da geçer

Demek ki neymiş potansiyelli oyuncular bize gelmiyor olayı yalanmış. Sen oturduğun ofisten ona teklif buna teklif yapıp gelmesini beklersen tabi gelmez oyuncu. Sportif direktör ile ayağına gidip oyuncuya proje sunarsan her oyuncuyu ikna edersin önemli olan ikna becerin. Bizde bu işi yönetenin daha İngilizcesi yok.

tabiki yalan söylüyor yönetim ve hoca yav

osimhenin torreiranın davinsonun sanenin vb. oldukça uygun yaşlarda geldiği ülkeye fransa küme düşme hattından oyuncu alamıyoruz diye bir şey gerçek olabilir mi

bruma gibi adam herkesin gözdesiyken alındı bu takıma

yönetim uğraşmamak için yalan söylüyor

hoca da açık şekilde genç ve üzerine emek vereceği oyuncu yerine olmuş pahalı adam istediği için yalan söylüyor

aspirini forum ne cabuk unuttu!!

Oynatabilsek bizim takımın oynayacağı en güzel sistem 3-4-3 ama hem alışma süreci vs zor cidden çok güzel 3-4-3 çıkar

Uğurcan
Singo Lemina Jakobs
Sallai Sara Magassa Barış
Sane Osimhen Lang

Magassa tarzı bi adam gelse böyle bişey net gider bizim takıma bence hiç transfer yapılmasa Lemina orta sahaya geçer stopere davinson da geçer
Bunun benzerini atmıştım ben de stoperde singo-davinson-abdul
Os lemina-transfer kenarlar jakobs-baris olan halini ama işte bunu becerebilmek problem hoca ciddi batırabilir bunun defansif kurgusunu ayarlamada ve hücum setini planlamada.Kaos futbolunu sevdigimizden 4 hucumcuyu one atıp lemina-magassayla merkezi tuttugumuz bir 442 oynasak daha uygun gibi geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt