Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar sallantı çok fazla, yani dayanıklı da olsan yıkılırsın bu kadar şiddete

Ben an itibariyle çöküşe gittiğimizi düşünüyorum

Dursun Özbek ve yanındakilerin çapı bu kadarına yetti
Fblilerin de farkı yok ki süper kupa genduzi falan uçmuşlardı

Sonra bi göztepe beraberliğine birbirine girdiler

Bizim taraftar tam prenses zaten twitter burası falan

umut tohumcu işi yatınca bu yıl küme düşecez kafasına giriliyor :asd:

Vecino ile onyedikayı alıp hocamın hayallerini gerçeğe dönüştürelim

Fblilerin de farkı yok ki süper kupa genduzi falan uçmuşlardı

Sonra bi göztepe beraberliğine birbirine girdiler

Bizim taraftar tam prenses zaten twitter burası falan

umut tohumcu işi yatınca bu yıl küme düşecez kafasına giriliyor :asd:

Çöküşten kastım şampiyonluk değildi rengim

Hani yapısal parçalanıyorum bknz'ı vardı ekşide onun gibi dsdsdsds

Son gün abuk sabuk birini getirirler sonra da son gün transfer yapmak kolay olmuyor derler.

Sebep ve bahane üretmekte sınır tanımıyorlar.
Yönetim ve hoca aynı ekip kalırsa yazın da böyle olacak.
Bu kadar tutarsız bir hoca ve bu kadar kulağının üstüne yatan hiçbir şey olmuyormuş gibi yapan bir yönetim görmedim 40 senede

Çöküşten kastım şampiyonluk değildi rengim

Hani yapısal parçalanıyorum bknz'ı vardı ekşide onun gibi dsdsdsds
Seçim dönemi. GS'de her seçim dönemi bu tarz işler olur. Bir de şimdi Özbek'in yönetimde de ciddi değişiklik olacak deniyor ve içerde bir sonraki yönetimde olmayacak kişiler kim bilir neler dönüyordur?

1 kişi planlamadan oyuncu seçiminden ve hatta td seçiminden adam gibi sorumlu olmadığı sürece bu tür başarısızlıklar ortada piç gibi kalır

asprillayı giren ekşi yazarı bugun 2 saat önce şöyle bir entry girmiş. gardi transfer dönemi başlamadan önce parasını istemiş öyle bakalım transferlere demiş. bizimkiler de hoş karşılamamış. o yüzden ali dursunla yürüyormuşuz bu dönem.

“menajer ali dursun da yaklaşık 2 saattir kevin danois için yönetimle toplantıda.

dün önerilen isimler de frank kessie, vini souza, soumaila diabate. üçü de bildiğim kadarıyla veto yedi.”

asprillayı giren ekşi yazarı bugun 2 saat önce şöyle bir entry girmiş.

“menajer ali dursun da yaklaşık 2 saattir kevin danois için yönetimle toplantıda.

dün önerilen isimler de frank kessie, vini souza, soumaila diabate. üçü de bildiğim kadarıyla veto yedi.”
Tolgahan’ın söylediklerinin aynısı bu.

asprillayı giren ekşi yazarı bugun 2 saat önce şöyle bir entry girmiş.

Yok mu, ingiltere çok pahalı şekilde gitmiş ama kadroya giremeyen bir önlibero?

Forumda hiç duyum yoktu uzun zamandır. O yüzden kolpa bir duyum getirdim. Maliyetinden dolayı Pape Gueye veto ama Ederson'a gidilmiş sanırsın Ederson'un maliyeti daha az.

Cidden haydoya bağlayacam ha bu arada çok az kaldı. Bu yalan sıktıkları 28 in den önce en azindan bir kac kolpa haber alırdık. Şimdi o kolpa tarih geldi , geçti ulan 3 gündür dandirik kolpa bile yok bombos geçiyor sıfır haber 0

1 kişi planlamadan oyuncu seçiminden ve hatta td seçiminden adam gibi sorumlu olmadığı sürece bu tür başarısızlıklar ortada piç gibi kalır
Okan hocanın altında transfer işlerinde çalışan türden bir profesyonel yöneticiye de razıyız. Amatörce transfer süreçleri oluyor hep

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt