- 20 Ağustos 2017
- 24.061
- 16.376
- 1.838
Galatasaray'da Bizans oyunlari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okanla takışırlar onu izleriz bu seferde bu arada o aşamada da GS de problem bitmez.
Scout işleri genelde karavana oldu bunlarda. Umarım bu da yanlış transferdirFbnin forvet rotasyonu baya tırt olmuş oldu bu arada harcanan paralara göre
Nesyri zaten darmaduman bi herif, yeni çocuk da net etki yapamaz hayatta hemen
Reklamı piarı kim yapcak aaaa duymamış olayımBir tane sportif direktör getirseler baskı da sıkıntı da yaşamayacaklar. Ne inatmış yav

Yerlilerin daha sportif direktorler takismadigina hiç şahit olmadim heis çokda kullanmadik ama kullanan herkeste bir takışma durumu yaşandi.Bütün avrupa takımlarında var. Takışmasınlar bir zahmet
Tuvaletlere sıçılır genelde ihtiyar
Sen niye sinirlisinYerlilerin daha sportif direktorler takismadigina hiç şahit olmadim heis çokda kullanmadik ama kullanan herkeste bir takışma durumu yaşandi.
Peşin 30 verip kalan 10-15'i de 2 ay içinde ödeyeceğiz dersen belki satarlarEdersonun sözleşmesi 2027 haziranda bitiyor, bu adamı nasıl alamıyoruz anlamıyorum
Bizdekiler tuvallet nedir bilmez.
Tuvaletlere sıçılır genelde ihtiyar
Onun da yolu var. Hocanın üstünde değil altında konumlandırırsın mevki olarak. İsmi sportif direktör olmak zorunda değil . Transfer işlerine bakacak bir profesyonel lazımYerlilerin daha sportif direktorler takismadigina hiç şahit olmadim heis çokda kullanmadik ama kullanan herkeste bir takışma durumu yaşandi.
Sürekli sakatlanıyor diyor millet. Ondan istenmiyormuşLookman diye ağzının suyu akan sosyal medya taraftarlarının Nkunku'ya burun kıvırması inanılmaz, tek bacağı Lookman vb. Futbolculardan daha futbolcu. Sakatlık problemleri ne durumda acaba