- 1 Ağustos 2014
- 63.844
- 75.051
- 4.338
!!!!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
skills videosunu bile izlemeye korkuyorum ngahanın
trabzonda oynasa 50 + kdv falan ortalığı birbirine katardınNhaga bana güven vermiyor adamın skills videosu bile hoşuma gitmedi üstüne Portekiz liginde olması korkutuyor.
Sırf adam almak için alıyorsanız çıkıp paramız yok fakiriz seçimi düşünüyoruz şarap ve et stoklayacağız diyin bizde kalanlara destek olalım.
Saygi duyuyorum.1m etmez o adam
Olayi'nin en azından skills videosunda bi dikine gitme var, bi hareketlenme var bunda hiçbir şey yok anca olsa olsa Olaigbe olur.trabzonda oynasa 50 + kdv falan ortalığı birbirine katardın
adama bak lokmanı febeye aldırmak için brezilya haber sitelerine kadar araştırma yapmış bravo musapSON DAKİKA
️ Marcos Leonardo, Atlético Madrid’in yeni transferi olarak açıklanmaya çok yakın.
(ESPN Brasil)
Lanet olsun

duyum mu varHerkesi müsterih olmaya davet ediyorum.
müsterih olamıyorum renkdaş!Herkesi müsterih olmaya davet ediyorum.
Reddedilmistir.Herkesi müsterih olmaya davet ediyorum.
He demiş var mı sıkıntı
Ulan milleti sakinleştir demedin mi? Ne duyumu?duyum mu var
O paraya değmez 2-3 verip salih Özcan almak daha mantıklıNhaga bana güven vermiyor adamın skills videosu bile hoşuma gitmedi üstüne Portekiz liginde olması korkutuyor.
Sırf adam almak için alıyorsanız çıkıp paramız yok fakiriz seçimi düşünüyoruz şarap ve et stoklayacağız diyin bizde kalanlara destek olalım.