Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Ben başkana güveniyorum ederson+23 wonderkid bi genco getirir son gün icardi,davinsonu yollar Messi,Van dik getirir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben başkana güveniyorum ederson+23 wonderkid bi genco getirir son gün icardi,davinsonu yollar Messi,Van dik getirir.
trans gelecek miYarın mac saatine kadar yazmak isterim
Aslında 6 şubata kadar yazmak isterim

trans gelecek mi
İyi transferler gelebilir evettrans gelecek mi
Çocuğu dışındaki herkesi sorabilirizLookman ı aldıklarına göre simeone hocama alex baena yı bize itelemek isteyip istemediğini sorsak söver mi acaba
Cherif'i aldılar Duran onun için gidecekti. Fb'nin yabancı sınırı zaten doluydu.ee duran da yatmış lookman alsalar kim gitcek
Büyük takımlardaki değil, Türk futbolu a’dan z’ye rezaletten de öte kötü yönetiliyor, ona itirazım yok. Ancak hiçbir zaman bugün özellikle 30 yaş altı taraftar mutlu olmaz, çünkü yetinmeyi bilmiyor. Mesela Osimhen alındı kimin mutluluğu devam ediyor?Ülkedeki büyük takımlar rezalet yönetiliyor ve taraftarlardan kimse mutlu değil ve hala o koltukta oturuyorlar.
Istedigi an, niyet yazisi gonderdi, kisi ates, Dursun onay vermedi. Valla biktimGalatasaray istediği an Renato Nhaga transferini bitirebilir. (Sergen Dağ)