Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nhaga' ya burun kıvıranlar neye dayanarak yapıyorlar bunu? Oulai ondan 1 yaş büyük ve TR ye gelmeden önce oynadığı maç sayısı daha az, 5.5 milyona aldılar, Haziran ayında TM de ederi 600 bin imiş...

Kulübünün talep ettiği söylenen 7 milyon absürd bir rakam gibi durmuyor, pazarlık edersin yine. Potansiyel yatırımı yapıyorsan TM sitesinde yazan rakamlar faso fisodur, bununki 1 milyon görünüyor. Tabii denemeye değer olup olmadığı profesyonel gözle tespit edilmelidir.

Ts'nin de listesinde olan bir oyuncuymuş. Hatta Oulai'nin alternatifi diyorlardı Ts sayfaları.
yani ben şunu anlıyorum o zaman Hasan hoca, Bizimkiler oulai'yi alamayınca ts'ye sizin scout ekibiniz iyi bari bir oyuncu önerin diyorlar onlarda bu oyuncuyu bize öneriyor öyle mi? Ya da medyayı takip edip ts bunu istiyormuş o zaman bunu alalım demiş olabilirler aynı kapıya çıkıyor o da.

yani ben şunu anlıyorum o zaman Hasan hoca, Bizimkiler oulai'yi alamayınca ts'ye sizin scout ekibiniz iyi bari bir oyuncu önerin diyorlar onlarda bu oyuncuyu bize öneriyor öyle mi? Ya da medyayı takip edip ts bunu istiyormuş o zaman bunu alalım demiş olabilirler aynı kapıya çıkıyor o da.
Onu bilemiyorum. Belki bizim de listemizdeydi.

haluk konusuyo

2:30 da 5000 kisiye konferans veriyo space te

orta sahaya büyük oyuncu alinacagini düsünüyodum ama yanildim

diyo

Daha yeni mi anladiniz para harcanmayacagini

Aynisini daha önce de yapti,söz konusu secim oldugu zaman para harcamazlar mali tablo az cok iyi durum da olsun diye

Bir önceki dönem boey satildi

Bu dönem sürpriz bir ayrilik olursa sasirmam acikcasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt