Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun ağabey lütfen gelecekten geliyor ol ve FB ye pamuğu tıkamak için bu kadar son güne kadar bizi kanser ettiğini ve son yumruğu atacağını söyle

Kiralık Etebo tarzı bir hamle gelir bu saatten sonra zaten saçma sapan bir tipe 30 milyon vermekten iyidir ama bu yönetimin basiretsizligi o büyükler kulübüne atacağımız adımı engelliyor. Erden Timur bir şekilde başkan olmalı bu kulübe bu imkanları bu yönetim hak etmiyor.

Güzel atleti bekle yükseltecegiz demis

bu dy da bir bok bilmiyor oturduğu yerden sallıyor, ne müş dünya olm ya. Kamilin biri ona buna telefon açıyor bilmediği bilgilerle internetten veri topluyor hop twitterde fenoluk peşinde.

Çözmüş dünyayı helal olsun. Her daim söylerim iyi arkadaşın varsa kralsın.

40 milyon sıkacaksanız Mamadou Coulibaly + Golovin paketi yapın 2-3 senede ödeyin geçin abi ya.

Onu bunu bırakın da bu feneri düşürmemek için takla atan milyonlarca euro hibe eden herifin hastanesi ile biz niye anlaştık abi.
Bunlarla anlaştığımızdan beri burnumuz da boktan çıkmıyor. Sakatlanan 3 aydan önce gelemiyor.

Niye 2 tane ahmed var yav.
Ekran Resmi 2026-02-01 07.20.54.webp

Yav biraz yorumlari okudum, neden baskan ile hocayi ayiriyorsunuz?hatta sportif as ceket tayfasini ve iletisimini niye yok sayiyorsunuz?

Verilen demecler, iletisimin kitligi, yine yeniden hic bir plan dahilinde ilerlenmemis olmasi, turlu turlu isim yaydirmayla etmeyle gundem doldurmalar...

İyi gunde " ben yaptim" diyen baskanindan baslayip , "elit gelecek, paraya bakmayacagiz, birakmiyorlar" diyen hocasina ve " herkes bize gelmek istiyor" diyen sonra"bize prci diyola" diye miz mizlanan kavukcuyu ve digerlerinin hepsi bir paket halinde rezalet.

Bir butun icinde islemedikleri belli. Kendi arlarinda bile iletisimleri berbat, cok acik.

4 Senedir istikrarli lig basarisi olan takimda bu isler cok daha profesyonel ve is bitirici modda olmaliydi.

Kendi yerimizde sayiyoruz resmen. Okan hoca avrupa playoffundna sonra lige fokuslanir , baskan iddaali konusur sonra para harcamak istemiyora baglanir.. sportif as ne halt yedigi belli degil.

Rezillik valla

Allah rızası için adam gibi bir orta saha hatta 2 tane alın kardeşim yıllardır bas bas bağırıyor yaa
Orta saha olmadan rakibi domine edemezsinnn
Gravenberch dedin bilmem kim dedin ama yine gidip driplingi olmayan bire bir temaslı oynamayan adamlar aldın
Kız gibi yumuşak topçudan orta saha olmaaaazzz
Alın artık sert ve teknik bir erkekkk!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt