Transfer Nöbeti #6 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesleye Fofana iyileşmiş.dun asist yapmış.alsak mi

Zaten adam alamayacaksınız bir de sallai satıp iyice rezil olmayın...

Sallai’yi satarsak CL listemize yeni sağbeki dahil edemeyeceğimizi biliyor muyuz acaba.

Ortasaha
Ortasaha
Noa
Asprilla
Sağ bek

Hadi biri u23 ortasaha dahil etmedin diyelim Singo’ya güvenip sağ bek eklemeden çıkabilicen mi CL’ye
singo niye kronik sakat gibi davranıyorsunuz adam iyileşti

Güne uyandık topçu alamıyoruz bir de en sağlam futbolcularımızdan birini mi satıyoruz? Hayırdır ne oluyor?

Onu satmam bunu satmam yok, satacaksınız. böyle kulüp mü olur kardeşim her sene 30 40'a adam alacan, sonra kimseyi satmam. Adamlar para mı yaratsın ali koç mu hepsi? Siz sevgi besliyorsunuz diye herkese yatak yorgan serelim o zaman. 30 milyon çok çok ederinden de fazlası bir para sallai için liver istiyorsa o adamı zaten tutamazsın. Şurada 28 29 yaşında adamlar konuşulurken o yaşta bu adama para verilmez derken satacağınızı kara gececeğinizi ön görerek analiz yapıyorsunuz ama. Gelecek para ile kötü transfer yapılabileceği olasılığı bile bir oyuncuyu 30 milyona satmanın önüne geçmez benfica porto gibi kurt kulüplerde tutmayan çok transfere denk geliyor. Boey dışında doğru düzgün transferimiz yok hep alıyoruz Arap kulübü olduk intibamız kötü, osi dışında bu kulüpte herkesi 30 40'a koşarak verirsin olması gerekende budur.

işin geldiği noktada osyi bile geçtim o kadar rezil durumdayızki genel anlamda artık katkı veren oyuncumuzun bile gitmesini istiyorum başka saçmalık çıkmasın diye

IMG_3653.webp

anon hesapların bazıları mandela keita bitti yazmış. asprillacı arkadaş da (tolgahan da olabilir bu bilmiyorum) gece 4’te keitaya 24M + bonus teklif ettik yazmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt