Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.594
- 13.787
- 1.998
Ben boyunu görünce şaşırdım videolarda daha uzun sanki180 yazıyo ali ne kadar doğru bilmiyorum gerçi
Kısa yani şöyle bi 1.90lık bir ortasahamız olamadı gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben boyunu görünce şaşırdım videolarda daha uzun sanki180 yazıyo ali ne kadar doğru bilmiyorum gerçi
Kısa yani şöyle bi 1.90lık bir ortasahamız olamadı gitti
Top kaybı fazla sadeceEkli dosyayı görüntüle 313996
Adam dalga konusu.o kadar da olsun.6 şubatta gidecem zaten
Puan kaybettiğin maçlarda mesela fb maçı haricinde defansi beceremediğiniz için mi kaybettin yoksa rakibi acamadigindan mi , rakip de atağa çıkacak zaten sürekli bekleyecek hali yok.fb guenduzi-ismail oynuyor onlar da gol yiyor zaten.Senin verdiğin pozisyonlar takım savunmasından, saçma sapan herkesi one çıkarıp pozisyon üretemeyip sonra merkezde yada kenarlarda yapılan pas hatası kaynaklı yediğin geçişlerden ibaret.Merkeze top tutacak adam alsan otomatik top sende kalacağı için zaten rakibin geçiş fırsatı da az olacak.Dunyada kaç tane takım var kendi liginde şampiyonluğa oynayıp da 2 kesiciyle maça çıkan?Ligde orta sahamızın defansif yönden aksamadığı kaç maç var peki? KG her iki maçta orta saha üstünlüğünü vermedi, Alanya oyun anlamında tecavüz etti, onca eksikle gelen Antep vızır vızır geçti vs vs. Öyle ''Rakipler kapanıyor, hiç çıkmıyor'' durumu yok, skoru ve oyunu tutmamız gereken hiçbir durumda bunu yapamıyorsak, bunun başlıca sebebi orta sahada kesici oyuncu eksikliğidir. Orası aksayınca hücumda da özgüven kaybı oluyor.
mevzu nedir
dostum lens zamanını izle adamın, o zamandan beri istiyorum. sara alınmadan önce bunu baya istiyordum, istesek alabilirdik fena oynuyordu o dönem. ,nter adama yaramadı5dklık videolarını izledim andy diouf ve keita olur
6 subatta gidecem zaten affetÜyelerimizin sıkıntıları dolayısıyla hatırlatmak istedik.
Milliyet Gazetesi, Eurosport, Sporx (Webaslan), Fotomaç, Fanatik, Takvim, Yeni Akit, Fotospor, FutbolArena, Nexus Sport, Krampon Sports, Sports Digitale, Sözcü Tv, Cumhuriyet Gazetesi, Sözcü Gazetesi, Halktv, Ajansspor, Radyospor, Asist Analiz ve BBO Sports kaynaklı haberleri konu olarak açmak veya konu içerisinde mesaj olarak yazmak yasaktır.
Yagız Sabuncuoğlu isimli muhabir ve Gala Haber twitter, Rudy Galetti, Volkan Kılıç ve Nevzat Dindar hesaplarını paylaşmak da yasaktır.
Bundan sonra...
- Uğur İz
- haber kaynakları yasak
- Cevaplar: 5
- Forum: GSCimbom.com Forumları Hakkında
6 subatta gidecem zaten affet
Hiç sanmam yavandy diouf ölüp bittiğiniz oulaiiyti cebinden çıkarır
Turu geçeceğiz zaten ama bakarız üstad2. juve maçından sonra git bari